Η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S7 Mini για να «χτυπήσει» το iPhone SE

by George Polyzos • On 15-03-2016 • AT 1:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

smartphone-lifestyle

Φήμες που έκαναν αρχικά την εμφάνισή τους στην Ταϊβάν θέλουν τη Samsung να λανσάρει φέτος μία συσκευή Galaxy S7 Mini η οποία θα επιχειρήσει να ανταγωνιστεί άμεσα το επερχόμενο iPhone SE της Apple.

Η τελευταία φορά που η Samsung λάνσαρε συσκευή στη σειρά S Mini ήταν με το S5 Mini, ενώ παρά την φημολογία που ακολούθησε, ποτέ δεν έκανε την εμφάνισή του το Galaxy S6 Mini.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ταϊβανέζικης ιστοσελίδας Appledaily.com η νέα συσκευή της Samsung θα κυκλοφορήσει ώστε να αποτελέσει το αντίπαλο δέος για την 4ιντση συσκευή της Apple και μάλιστα θα εξοπλιστεί με επεξεργαστή Snapdragon 820 ή τον Exynos 8890.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple έχει προγραμματίσει event για τις 21 Μαρτίου, όπου αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το iPhone SE, δηλαδή τη νέα συσκευή με οθόνη τεσσάρων ιντσών, επεξεργαστή A9 και υποστήριξη της τεχνολογίας NFC λόγω της υπηρεσίας Apple Pay.

SM-G800H_GS5 mini_Black_11

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη νέα συσκευή της αμερικανικής εταιρείας ήταν ουσιαστικά ο λόγος που ώθησε τη Samsung στην απόφαση να λανσάρει το Galaxy S7 Mini, δηλαδή μία συσκευή που θα κινείται στην ίδια κατηγορία μεγέθους και επιδόσεων.

Το φημολογούμενο S7 Mini πρόκειται να έχει οθόνη 4,6 ιντσών και ανάλυσης 720×1280 pixels, ενώ στο εσωτερικό του, όπως αναφέρθηκε ήδη, θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 820 ή ο Exynos 8890. Δηλαδή η νέα συσκευή θα διαθέτει τις ίδιες επιλογές επεξεργαστή με τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge.

Ακόμη, θα διαθέτει μνήμη RAM μεγέθους 3GB, οπίσθια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel ενώ το συνολικό πάχος της συσκευής δεν θα ξεπερνάει τα 9,9 χιλιοστά.

galaxy-s6-mini

Προς το παρόν, πέρα από το εν λόγω δημοσίευμα, δεν υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη ότι όντως η κορεατική εταιρεία θα λανσάρει συσκευή με την ονομασία Galaxy S7 Mini. Αν τα παραπάνω αληθεύουν θα φανεί εντός των αμέσως επόμενων εβδομάδων. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ανάλογη φημολογία υπήρξε και για το Galaxy S6 Mini, μια συσκευή που ποτέ δεν κυκλοφόρησε στην αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons