Η Samsung ετοιμάζει τη νέα σειρά Galaxy C στη μεσαία κατηγορία

by George Polyzos • On 18-04-2016 • AT 3:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-S5-image-gallery

Η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει μία νέα σειρά smartphones, την Galaxy C, η οποία θα τοποθετείται μεταξύ της Galaxy J και της Galaxy A.

Λόγω της θέσης που θα καταλάβει στο portfolio συσκευών της Samsung η σειρά Galaxy C θα διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά της μεσαίας κατηγορίας αλλά θα διαθέτει μεταλλική κατασκευή που θα δίνει μία αίσθηση από τις ακριβότερες συσκευές της εταιρείας.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Geekbench, το SM-C5000, το οποίο αναμένεται να είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς Galaxy C, θα διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, δηλαδή την κορυφαία επιλογή της μεσαίας κατηγορίας της Qualcomm, σε συνδυασμό με μνήμη RAM μεγέθους 4 GB. Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android 6.0.1 Marshmallow.

Όπως αναφέρει το Phone Arena, το SM-C5000 είχε κάνει την εμφάνισή του σε ινδική ιστοσελίδα περίπου πριν ένα μήνα με την οθόνη του να αναγράφεται στις 5,2 ίντσες. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, τουλάχιστον τα κορυφαία μοντέλα της σειράς C, θα έρχονται εγγύτερα στα Galaxy A παρά στα χαμηλότερων επιδόσεων Galaxy J.

Η σειρά Galaxy C προγραμματίζεται να λανσαριστεί στην κινεζική αγορά στον επόμενο μήνα. Άγνωστο παραμένει αν η κορεατική εταιρεία φέρει τις νέες συσκευές και σε περισσότερες αγορές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons