Η Samsung επιβεβαιώνει την Bixby ενώ το S8 έρχεται με pressure sensitive home key

by George Polyzos • On 16-03-2017 • AT 2:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η διαρροή ότι η Samsung πρόκειται να εξοπλίσει τα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus με μία νέα, ιδιαίτερα προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό.

Αυτή η τεχνητή νοημοσύνη που θα λειτουργεί σαν ο νέος ψηφιακός βοηθός στις νέες ναυαρχίδες της Samsung είχε επίσης διαρρεύσει ότι θα ονομάζεται Bixby. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται πλέον και από την ίδια την εταιρεία μέσω μία ανάρτησης στην ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας της. Πέρα από την ονομασία Bixby επιβεβαιώνεται επίσης και η πρόθεση της Samsung να την προωθήσει σταδιακά και σε smartphones που δεν κατατάσσονται στην κατηγορία των high-end.

Η Bixby, σύμφωνα με τη Samsung, θα είναι ικανότερη από αντίστοιχες προτάσεις του ανταγωνισμού, όπως η Siri και η Cortana. Θα υποστηρίζει έως και οκτώ εναλλακτικές γλώσσες με το λανσάρισμά της ενώ περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά με την επίσημη ανακοίνωσή της. Αυτό αναμένεται να γίνει στις 29 Μαρτίου, όταν θα ανακοινωθούν και τα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus σε ειδικά events σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο.

Παράλληλα, μία τελευταία διαρροή θέλει τα μοντέλα της σειράς Galaxy S8 να ενσωματώνουν pressure sensitive κεντρικό πλήκτρο, ενώ το ακόμα μακρινό Galaxy Note 8 θα ενσωματώνει ακόμη πιο προηγμένη pressure sensitive οθόνη. Την αποκάλυψη έκαναν κορεατικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζοντας ότι η Samsung έχει αναπτύξει αναβαθμισμένη pressure-sensitive τεχνολογία για τα OLED πάνελ της.

Αυτή η νέα τεχνολογία θα επιτρέπει το άνοιγμα διαφορετικών μενού στην οθόνη της συσκευής απλά πιέζοντας περισσότερο το home key, ενώ ο χρήστης θα μπορεί επιπλέον να παραμετροποιήσει τη συγκεκριμένη λειτουργία. Στην περίπτωση του μελλοντικού Note 8 αυτή η λειτουργία θα αφορά το σύνολο της οθόνης, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons