Η Samsung ενημερώνει το κοινό ότι το… Galaxy S7 παραμένει ασφαλές

by George Polyzos • On 13-10-2016 • AT 12:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-S7

Με στόχο να αποτρέψει τη σύγχυση η Samsung φέρεται να έχει ξεκινήσει την αποστολή μηνυμάτων σε χρήστες συσκευών Galaxy S7 υπενθυμίζοντάς τους ότι η συσκευή τους παραμένει απόλυτα ασφαλής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TechnoBuffalo τα εν λόγω ηλεκτρονικά μηνύματα ενημερώνουν το κοινό ότι η προηγούμενη ναυαρχίδα της εταιρείας παραμένει ασφαλής και δεν σχετίζεται με το πρόγραμμα ανάκλησης των Galaxy Note 7.

Φαίνεται ότι αρκετά μέσα ενημέρωσης, προφανώς στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρονται στο Galaxy Note 7 σαν «Samsung 7» ή «Samsung S7» με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση στους λιγότερο εξοικειωμένους με τα τεχνολογικά θέματα καταναλωτές.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung επέλεξε να ονομάσει το νέο της phablet, Note 7 παρακάμπτοντας την ονομασία Note 6, θέλοντας να ομαδοποιήσει τις κορυφαίες συσκευές της γύρω από τον αριθμό 7 ώστε να μην θεωρούν οι καταναλωτές ότι πρόκειται για υποδεέστερη συσκευή. Φαίνεται ότι η σκέψη της ήταν σωστή, αλλά αποδεικνύεται ότι λειτουργεί αμφίδρομα…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons