Η Samsung δίνει προτεραιότητα στην παραγωγή του Galaxy S8 Plus

by George Polyzos • On 06-02-2017 • AT 3:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung φέρεται να δίνει προτεραιότητα στην παραγωγή της έκδοσης Galaxy S8 Plus έναντι του μικρότερου, βασικού μοντέλου Galaxy S8, σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της κορεατικής ιστοσελίδας Naver, η Samsung αναμένει ότι το Galaxy S8 Plus θα εμφανίσει μεγαλύτερη ζήτηση σε σχέση με το Galaxy S8 και με αυτό σαν δεδομένο θέλει να εξασφαλίσει ότι θα υπάρχει επαρκές στοκ ικανό να ανταπεξέλθει στη ζήτηση.

Η Samsung έχει και το προηγούμενο των Galaxy S6 Edge και Galaxy S7 Edge τα οποία αποδείχθηκαν πιο δημοφιλή από τα «αδέλφια» τους τα οποία διέθεταν επίπεδες οθόνες. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι πωλήσεις του Galaxy S7 Edge αντιπροσωπεύουν το 70% των συνολικών πωλήσεων της οικογένειας Galaxy S7 και η Samsung θεωρεί ότι το ίδιο θα επαναληφθεί και με τις φετινές ναυαρχίδες.

Βέβαια, στην περίπτωση του S8 και οι δύο εκδόσεις θα έχουν κυρτές οθόνες οπότε η κατασκευάστρια θεωρεί ότι η μεγαλύτερη οθόνη του S8 Plus θα είναι αυτή που θα καθορίσει τις επιμέρους πωλήσεις της κάθε έκδοσης. Να υπενθυμίσουμε ότι οι μέχρι τώρα φήμες και διαρροές θέλουν το Galaxy S8 να έρχεται με οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, ενώ το Galaxy S8 Plus θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 6,2 ιντσών.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι η Samsung παίρνει ένα σημαντικό ρίσκο (εάν ισχύει το δημοσίευμα) καθώς το υποτίθεται «μικρό» Galaxy S8 θα έχει οθόνη ανάλογου μεγέθους με του Galaxy Note 7, του τελευταίου phablet της εταιρείας. Εάν τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα υπολογίζει ενδέχεται να βρεθεί σε θέση ανάλογη με αυτή πριν από δύο χρόνια όταν δεν είχαν παραχθεί αρκετά Galaxy S6 Edge για να καλύψουν τη ζήτηση.

Όπως όλα δείχνουν οι νέες ναυαρχίδες της Samsung θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές Exynos 8895 και Snapdragon 835, ανάλογα με την αγορά διάθεσης, ενώ η μνήμη RAM θα είναι στα 4 και στα 6GB, ανάλογα με την έκδοση. Δύο φημολογείται ότι θα είναι και οι εκδόσεις εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, στα 64GB και 128GB. Οι μπαταρίες θα είναι για το Galaxy S8 χωρητικότητας 3.250mAh ενώ για το Galaxy S8 Plus η χωρητικότητα θα φτάνει στα 3.750mAh.

Η επίσημη παρουσίαση αναμένεται να γίνει περί τα τέλη Μαρτίου, ενώ το εμπορικό λανσάρισμα φημολογείται ότι θα γίνει στα μέσα Απριλίου.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons