Η Samsung δεν θα παρουσιάσει το Galaxy S8 στο προσεχές Mobile World Congress

by George Polyzos • On 23-01-2017 • AT 3:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Όπως όλα δείχνουν από το Mobile World Congress του 2017 θα απουσιάσει το πλέον αναμενόμενο smartphone, το Galaxy S8 της Samsung.

Την αποκάλυψη έκανε ο επικεφαλής του τμήματος φορητών συσκευών της εταιρείας, Koh Dong-jin, ο οποίος δήλωσε στο Reuters ότι «αντίθετα απ’ ότι συνέβαινε τα τελευταία τρία χρόνια, το νέο μέλος της οικογένειας Galaxy S, δεν θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του MWC στη Βαρκελώνη».

Αν και δεν υπήρξε σαφής αναφορά του Koh στα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, το δημοσίευμα του Reuters θεωρεί βέβαιο ότι η βασική αιτία αφορά στα αποτελέσματα της έρευνας για το Note 7, η οποία οδήγησε τη Samsung στην απόφαση να καθιερώσει αυξημένες δικλείδες ασφαλείας στην παραγωγή των συσκευών της. Δηλαδή, οι αυξημένοι έλεγχοι ποιότητας και ασφάλειας που καθιερώνονται από εδώ και στο εξής θα έχουν σαν επίπτωση την καθυστέρηση λανσαρίσματος του Galaxy S8.

«Τα μαθήματα από αυτό το συμβάν (σ.σ. του Note 7) έχουν βαθιά αντανάκλαση στην κουλτούρα μας και στις διαδικασίες που ακολουθούμε. Η Samsung Electronics θα εργάζεται σκληρά για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Koh.

Πέρα από την ανακοίνωση ότι το S8 δεν θα παρουσιαστεί στη Βαρκελώνη δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασης της συσκευής. Ωστόσο, αναλυτές αναμένουν ότι οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το αργότερο μέχρι τον Απρίλιο.

Ένα από τα ενδιαφέροντα σημεία των δηλώσεων του επικεφαλής του τμήματος φορητών συσκευών της Samsung ήταν ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα ξαναχρησιμοποιηθούν τμήματα του Note 7 για τον εξοπλισμό άλλων συσκευών ή αν θα προωθηθούν εκ νέου στην αγορά σαν refurbished συσκευές. Όπως αναφέρει το Reuters, διάφορες πηγές θεωρούν ότι η δεύτερη επιλογή παραμένει ενεργή. Μέχρι την ανάκλησή του το Note 7 είχε πουλήσει 3,06 εκατομμύρια τεμάχια εκ των οποίων το 96% έχει επιστραφεί στη Samsung.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons