Η Samsung δεν θα παρουσιάσει αναδιπλούμενο smartphone πριν το 2019

by George Polyzos • On 05-04-2017 • AT 2:52 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το αποκαλούμενο Galaxy X, δηλαδή το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, επανέρχεται κατά καιρούς στην επικαιρότητα, ενώ πρόσφατη φήμη τοποθετούσε την επίσημη παρουσίασή του εντός του έτους.

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται ότι δεν θα εξελιχθούν με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα δήλωσε κατά τη διάρκεια του Display TechSalon στη Σεούλ ο επικεφαλής μηχανικός της Samsung Display, Kim Tae Woong. Το στέλεχος της κορεατικής εταιρείας ξεκαθάρισε ότι οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να περιμένουν foldable smartphones στα ράφια των καταστημάτων νωρίτερα από το 2019 (κάτι σαν τα μέτρα της 2ης Αξιολόγησης του τρίτου Μνημονίου).

«Επειδή οι οθόνες χωρίς περιθώριο είναι αυτό που θέλει η αγορά αυτή την περίοδο, έχουμε τον χρόνο να αναπτύξουμε περαιτέρω τις αναδιπλούμενες συσκευές. Η σχετική τεχνολογία αναμένεται να καταστεί ώριμη περί το 2019» δήλωσε Kim Tae Woong.

Παράλληλα, σε ανάλυση της «HI Investment and Securities» επίσης στο Display TechSalon, εκφράζεται η άποψη ότι όντως η Samsung θα παρουσιάσει foldable smartphones εντός του 2019 καθώς η ίδια η εταιρεία δεν έχει ανάγκη να πουλήσει νέο hardware, αυτή την περίοδο. Αντίθετα, η ανάλυση προβλέπει ότι αυτό θα γίνει όταν η ζήτηση για συσκευές χωρίς bezels επιβραδυνθεί. Τότε, η Samsung θα παίξει το χαρτί των αναδιπλούμενων συσκευών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons