Η Samsung αποφασίζει τον τερματισμό παραγωγής του Galaxy Note 7

by George Polyzos • On 11-10-2016 • AT 12:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-Note-7-Colors01

Μετά από δύο ανακλήσεις και εμφανώς καταρρακωμένη τη φήμη της, η Samsung αποφασίζει να δώσει τέλος στην περιπέτεια του Galaxy Note 7 τερματίζοντας οριστικά την παραγωγή του.

Ήδη από χθες υπήρξαν οι πρώτες ενδείξεις για την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα για τη συσκευή που φιλοδοξούσε να αποτελέσει το «καλύτερο Android smartphone που κατασκευάστηκε ποτέ».

Αρχικά το Associated Press μετέδωσε ότι η Samsung ενημέρωσε επίσημα τις ρυθμιστικές αρχές ότι έχει λάβει την οριστική απόφαση να σταματήσει την παραγωγή του Note 7 κυρίως αναλογιζόμενη την ασφάλεια των καταναλωτών.

Η είδηση έρχεται ώρες μετά την ανακοίνωση παύσης των πωλήσεων της συσκευής και την εφαρμογή ενός δεύτερου, πολύ αυστηρότερου προγράμματος ανάκλησης, απόρροια των νέων περιστατικών έκρηξης ακόμη και συσκευών αντικατάστασης.

Όπως αναφέρει το Engadget, μετά τα πρώτα προβλήματα με τη συσκευή η Samsung επέλεξε να τα αντιμετωπίσει μόνη της χωρίς τη βοήθεια κάποιας από τις ρυθμιστικές αρχές των χωρών όπου είχε διατεθεί η συσκευή. Προφανώς η εταιρεία διαπίστωσε πλέον την ανεπανόρθωτη ζημιά στην εικόνα της από όλη αυτή την ιστορία το τελευταίο δίμηνο.

Το Note 7 υπήρξε μία συσκευή με πολύ αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά η οποία «προδόθηκε» από την υπερβολική ταχύτητα της εταιρείας να το λανσάρει στην αγορά. Η μετοχή της Samsung έπεσε σήμερα κατά 8% και χάθηκαν 17 δισεκατομμύρια δολάρια από τη χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons