Η Samsung ανακοινώνει τη νέα τηλεόραση Joiiii στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 18-08-2016 • AT 10:53 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Samsung K5100_001_Front_Black1

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε την τελευταία καινοτομία της στον σχεδιασμό με την κυκλοφορία της Joiii, τη νέα τηλεόραση της εταιρείας, που επικεντρώνεται στο lifestyle.

Καθώς έχει σχεδιαστεί για όλες τις ευχάριστες στιγμές της ζωής, το όνομα “Joiiii” γεννήθηκε μέσα από την κεντρική ιδέα, που δεν είναι άλλη από την ενίσχυση της ψυχαγωγίας. Η Joiiii TV αναδεικνύει την επιπλέον έμφαση που έχει δοθεί στον ιδανικό, αλλά και παράλληλα πρακτικό σχεδιασμό και στη λειτουργικότητα. Η νέα τηλεόραση διαθέτει τέσσερα ρυθμιζόμενα μεταλλικά πόδια, αντί για την κλασική βάση της συμβατικής τηλεόρασης.

Samsung Joiiii lifestyle 3

Η Joiiii TV κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από τις αρχές Αυγούστου σε δύο μοντέλα – K5100 στις 49, 40, 32 ίντσες και K4100 στις 32 ίντσες. Όλα τα μοντέλα της Joiiii TV διαθέτουν κομψό και παράλληλα πρακτικό σχεδιασμό, τονίζοντας περαιτέρω την αυξανόμενη τάση μεταξύ των καταναλωτών να θεωρούν την τηλεόρασή τους ως μία προέκταση της προσωπικής τους αισθητικής στο χώρο. Τα μοντέλα των 32 ιντσών παρέχουν πολλές επιλογές σχετικά με τη γωνία κλίσης, όπου οι χρήστες μπορούν απλά να ρυθμίσουν τα μπροστινά και τα πίσω πόδια ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Επίσης, η νέα τηλεόραση προσφέρει πλούσιο και διαυγή ήχο, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό των μπροστινών ηχείων. Βάσει του σχεδιασμού της Joiiii TV, αυτά τα ηχεία προσφέρουν μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας – είτε βλέπετε μία ταινία είτε περνάτε χρόνο με τους φίλους σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-av/tv/full-hd/UE40K5100AWXXH

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons