Η Samsung ανακοινώνει νέα σειρά Notebook 9 Pro με συνοδευτική S Pen

by George Polyzos • On 31-05-2017 • AT 12:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Samsung ανακοίνωσε την ανανέωση της οικογένειας φορητών υπολογιστών που διαθέτει με τη σειρά Notebook 9 Pro με ικανότητα περιστροφής της οθόνης κατά 360 μοίρες και συνοδευτική S Pen.

Ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα και σε αντίθεση με τα laptops και tablets άλλων κατασκευαστών και τα δύο νέα μοντέλα της Samsung διαθέτουν ειδική υποδοχή για την αποθήκευση της πένας όταν ο χρήστης δεν την χρησιμοποιεί. Τα δύο μοντέλα της σειράς έρχονται στις 13,3 και στις 15 ίντσες.

Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν οθόνες αφής ανάλυσης 1920 x 1080 pixels, επεξεργαστές Intel Core i7-7500U της σειράς Kaby Lake, σκληρό δίσκο SSD χωρητικότητας 256GB, υποδοχή USB Type-C, δύο υποδοχές USB 3.0, θύρα HDMI, έξοδο ακουστικών και υποδοχή για τοποθέτηση και ανάγνωση κάρτας μνήμης. Η μπαταρία είναι 54Wh με ικανότητα ταχείας φόρτισης.

Βασική διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα συναντάμε στα γραφικά και στην εγκατεστημένη μνήμη RAM. Το μοντέλο των 13,3 ιντσών διαθέτει chip γραφικών Intel HD 620 και 8GB μνήμης RAM, ενώ το μοντέλο του Notebook 9 Pro με την οθόνη των 15 ιντσών διαθέτει chip γραφικών AMD Radeon 540 και 16GB μνήμης RAM.

Επίσης κοινά είναι τα backlit πληκτρολόγια, οι webcams με υποστήριξη της αναγνώρισης προσώπου Windows Hello της Microsoft, τα στερεοφωνικά ηχεία και το dual array ψηφιακό μικρόφωνο.

Σε ότι αφορά στην S Pen, διαθέτει άκρο πάχους 0,7 χιλιοστών και είναι σε θέση να αναγνωρίζει έως και 4000 επίπεδα πίεσης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Samsung. Πιθανώς αυτά τα στοιχεία να σας θυμίζουν την Surface Pen της Microsoft. Η πένα της Samsung έχει την ικανότητα να παραμένει «always on» και δεν απαιτεί φόρτιση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons