Η Samsung ανακοινώνει τη διάθεση του Galaxy Tab A

by George Polyzos • On 06-05-2015 • AT 9:13 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

SAMSUNG TAB A_Black1

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου tablet, Galaxy Tab A, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2015 στην ελληνική αγορά.

Το Galaxy Tab A περιλαμβάνει τη νέα αναλογία οθόνης 4:3, που είναι σχεδιασμένη για να παρέχει καλύτερη εμπειρία θέασης. Η νέα αναλογία οθόνης βελτιστοποιεί την προβολή ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών βιβλίων και περιοδικών, προκειμένου να παρέχει μια πιο φυσική εμπειρία θέασης.

Επιπλέον το Galaxy Tab A διαθέτει προ-εγκατεστημένο προνομιακό περιεχόμενο μέσω του Galaxy Gifts, συμπεριλαμβανομένων των The New York Times, The Economist και Kindle για τη Samsung.

Διαθέτει 5 Megapixel οπίσθια κάμερα και 2 Megapixel μπροστινή κάμερα, με λειτουργία αυτόματης εστίασης και λειτουργία One Click που επιτρέπει την άμεση εναλλαγή μεταξύ One Click Mode και One Click recording. Επιπλέον, η λειτουργία συνεχούς λήψης προσφέρει τη δυνατότητα λήψης έως και 20 φωτογραφιών με ένα μόνο άγγιγμα.

Το νέο Galaxy Tab A ενσωματώνει το νέο λειτουργικό σύστημα Android 5.0. Η αρχική οθόνη έχει επανασχεδιαστεί, προκειμένου να προσαρμοστεί στη νέα αναλογία 4:3, ενώ γίνεται εύκολα η μεταφορά αρχείων μέσω μιας απλής ‘drag & drop’ λειτουργίας.

SAMSUNG_TAB A_White2

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να έχουν μέχρι πέντε ειδοποιήσεις παράλληλα στην κλειδωμένη οθόνη, ενώ η αφαίρεση των καρτελών στο πάνω μέρος της οθόνης προσφέρει μια απλουστευμένη παρουσίαση των επαφών, με τη λίστα των αγαπημένων να εμφανίζεται πάντα πρώτη.

Ακόμη, διαθέσιμη μέσω του Galaxy Essentials ή του Galaxy Apps, η επιλογή “Kids Mode” επιτρέπει στους γονείς να διαχειρίζονται τη χρήση του Galaxy Tab A από τα παιδιά τους, ελέγχοντας έτσι το χρόνο, που χρησιμοποιούν τη συσκευή, όπως και τις εφαρμογές και τις λειτουργίες στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση.

Παράλληλα, τα παιδιά μπορούν να επωφελούνται από την ειδικά σχεδιασμένη για εκείνα αρχική οθόνη και από λειτουργίες όπως οι Kids Music, Kids Drawing, Sticker Chart και παιχνίδια. Συμπληρωματικά, η εφαρμογή Multi-Kids Profile, επιτρέπει μέχρι έξι παιδιά να έχουν το δικό τους ειδικά διαμορφωμένο προφίλ.

Η λειτουργία SideSync 3.0 επιτρέπει την κοινή χρήση οθονών, παραθύρων και δεδομένων του Galaxy Tab A μεταξύ του tablet και της οθόνης ενός υπολογιστή. Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν ασύρματη ειδοποίηση κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων και διαμοιρασμό αρχείων, μια λειτουργία που επιτρέπει στον χρήστη να μετακινεί αρχεία από το tablet στην οθόνη.

Επίσης, η εφαρμογή Quick Connect, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για τη σειρά τηλεοράσεων 2015 με λειτουργικό ΤΙΖΕΝ, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν βίντεο από το Galaxy Tab A στη Samsung Smart TV τους, να παρακολουθούν ζωντανά τηλεόραση από τη Smart TV στο Galaxy Tab A, καθώς και προβολή των καθημερινών νέων, συμπεριλαμβανομένων του καιρού, της ώρας και του καθημερινού προγράμματος στη Smart TV τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι χρήστες ωφελούνται από μια πλήρη σειρά από προ-εγκατεστημένες εφαρμογές και υπηρεσίες στο Galaxy Tab A, όπως τα Microsoft Office, Excel, PowerPoint, OneNote, Skype και OneDrive.

Τα Samsung Galaxy Tab Α (Wi – Fi και LTE) και το Samsung Galaxy Tab A με S-Pen (Wi- Fi) θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2015. Εκτός από λειτουργικό Android 5.0 Lollipop, το Samsung Galaxy Tab A περιλαμβάνει επεξεργαστή 1.2GHz Quad, μνήμη RAM 1.5GB ή 2GB (ανάλογα με την έκδοση), αποθηκευτική μνήμη 16GB και μια υποδοχή Micro SD που προσφέρει έως και 128GB εξωτερική αποθηκευτική μνήμη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons