Η πρώτη παγκοσμίως Cinema LED οθόνη από τη Samsung

by George Polyzos • On 16-07-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι εγκατέστησε την πρώτη της Cinema LED οθόνη στο Lotte Cinema World Tower στην Κορέα.

Σχεδιασμένη ως μία High Dynamic Range (HDR) LED κινηματογραφική οθόνη, η Cinema LED οθόνη δημιουργεί μία ακόμη πιο συναρπαστική και ζωντανή εμπειρία θέασης μέσω της ποιότητας εικόνας επόμενης γενιάς και του πραγματικά αληθινού ήχου, χάρη, στη συνεργασία μεταξύ των HARMAN Professional Solutions και Samsung Audio Lab.

Με πλάτος σχεδόν 10.3 μέτρα, η Cinema LED οθόνη είναι συμβατή με διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης της κινηματογραφικής αίθουσας, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλά επίπεδα τεχνικής απόδοσης, αξιοπιστίας και ποιότητας. Η οπτική υπεροχή και ποιότητα εικόνας HDR έρχεται στη μεγάλη οθόνη και ζωντανεύει το περιεχόμενο χάρη στην εξαιρετικά ευκρινή 4Κ ανάλυση (4,096 x 2,160), με υψηλά επίπεδα φωτεινότητας (146fL) – σχεδόν 10 φορές μεγαλύτερα από αυτά που προσφέρουν οι συμβατές τεχνολογίες projector. Επιπλέον, η Cinema LED οθόνη προσφέρει προηγμένη, χωρίς παραμορφώσεις προβολή, αξιοποιώντας τις ρυθμίσεις υψηλής αντίθεσης και χαμηλού τόνου αποχρώσεων του γκρι, αναδεικνύοντας έτσι τα πιο φωτεινά χρώματα, το πιο βαθύ μαύρο και το πιο καθαρό λευκό σε σχεδόν άπειρη αναλογία αντίθεσης.

Για να συνοδεύσει την εκπληκτική video τεχνολογία στον κινηματογράφο «SUPER S» του Lotte Cinema, η Samsung έχει συνδυάσει τη Cinema LED οθόνη της με προηγμένες τεχνολογίες ήχου από την JBL της HARMAN. Αυτός ο συνδυασμός περιλαμβάνει ισχυρά ηχεία που πλαισιώνουν την οθόνη, πατενταρισμένη τεχνολογία επεξεργασίας ήχου καθώς και το σύστημα Sculpted Surround της JBL, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία θέασης και ήχου, όπως ακριβώς την ήθελαν οι δημιουργοί του περιεχομένου.

Καθώς οι απαιτήσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες αυξάνονται, η Cinema LED οθόνη της Samsung έχει την ευελιξία να καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών του κοινού. Η οθόνη διατηρεί τις προηγμένες δυνατότητες προβολής σε ένα εύρος σκοτεινών και ατμοσφαιρικών συνθηκών φωτισμού. Αυτή η ευελιξία καθιστά τη Cinema LED οθόνη ιδανική για χώρους που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την κινηματογραφική αίθουσα για εταιρικές εκδηλώσεις, συναυλίες, για παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων και διαγωνισμών gaming.

Πριν από την εμπορική διάθεσή της, η Samsung υπέβαλε τη Cinema LED οθόνη σε μια σειρά από τις αυστηρότερες δοκιμές της βιομηχανίας, για να επικυρώσει την απόδοσή της. Τον Μάιο του 2017, η Cinema LED οθόνη έγινε το πρώτο προϊόν, το οποίο πέτυχε πλήρη συμμόρφωση με τα αναγνωρισμένα πρότυπα τεχνολογίας της Digital Cinema Initiatives (DCI), πριν από την εμπορική κυκλοφορία του. Αυτή η πιστοποίηση επιβεβαιώνει την ικανότητα της οθόνης να παρουσιάζει το πλήρες φάσμα χρωμάτων με αναλλοίωτη ακρίβεια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons