Η πρώτη οθόνη Philips με συνδεσιμότητα USB Type C

by George Polyzos • On 08-06-2016 • AT 11:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Philips_258B6QU_ftl_rflx sc

Η MMD ανακοίνωσε τη νέα οθόνη Philips στις 25 ίντσες, την πρώτη με υποδοχή USB Type C για περισσότερη ταχύτητα κι ευελιξία, με ένα μόνο καλώδιο για ρεύμα, βίντεο και data.

Το USB Type C υπόσχεται πως είναι η μόνη υποδοχή που χρειάζονται οι χρήστες για εύκολη σύνδεση ενός μόνο καλωδίου, που επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων σε υπέρ-υψηλές ταχύτητες, τη σύνδεση οθόνης με τηλέφωνα και notebooks, καθώς και τη σύνδεση με τις περιφερειακές συσκευές που είναι συνδεδεμένες στους φορητούς υπολογιστές.

Η οθόνη 258B6QUEB, διαθέσιμη από τον Ιούνιο, είναι η πρώτη οθόνη με συνδεσιμότητα USB Type C που παρουσιάζει η MMD στην αγορά. Σκοπός της είναι να φέρει επιπλέον δύναμη και ευκολία στους χρήστες, ιδιαίτερα στους επαγγελματίες με τους πιο σύγχρονους επαγγελματικούς φορητούς υπολογιστές που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τα οφέλη της νέας σύνδεσης USB.

Η οθόνη υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς έως και 10 Gbps (ή 1,280 MB/s) με το Gen-2 USB 3.1 και έως 5 Gbps με το Gen-1 USB 3.0. Το USB 3.1 είναι έως και 20 φορές ταχύτερο από το USB 2.0. Για παράδειγμα, μια ταινία 4Κ μπορεί να μεταφερθεί σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Philips_258B6QU_f

Η λεπτή υποδοχή κάνει τη σύνδεση ιδανική για υπέρ-φορητές συσκευές αλλά και στάνταρ notebooks. Ο προσανατολισμός του καλωδίου είναι επίσης αναστρέψιμος προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Οι επιλογές για video είναι επίσης πολλαπλές: πέραν του DisplayPort 1.2, υποστηρίζονται και τα HDMI, DVI και VGA.

Η νέα υποδοχή είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους η QHD οθόνη 25 ιντσών είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους επαγγελματίες. Πέραν της συνδεσιμότητας, μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που χάρισαν στις οθόνες Philips τη φερέγγυα φήμη τους στην αγορά.

Για παράδειγμα, το SmartErgo Base επιτρέπει στους χρήστες να γείρουν, περιστρέψουν κι ανεβάσουν με ακρίβεια την οθόνη στη θέση που βολεύει καλύτερα – ιδανικό για την υγεία και την ευημερία στην εργασία. Επίσης η βάση κρύβει τα καλώδια. Το ultra λεπτό πλαίσιο της οθόνης δημιουργεί μια ομοιογενή εμφάνιση, μεγιστοποιώντας την περιοχή προβολής κι ελαχιστοποιώντας την όχληση για τα μάτια. Η στιβαρή κατασκευή, με 65% ανακυκλωμένο πλαστικό καθιστά την οθόνη μια εξαιρετική επιλογή για παραγωγικότητα φιλική προς το περιβάλλον.

Η νέα οθόνη Philips 258B6QUEB QHD, με ενδεικτική λιανική τιμή 399 ευρώ, θα είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών από τον Ιούνιο 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons