Η πρώτη οθόνη με τεχνολογία Quantum Dot Color από τη Philips

by George Polyzos • On 17-03-2016 • AT 10:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η MMD, εταιρεία brand license partner των οθονών Philips, ανακοίνωσε τη νέα E-Line οθόνη 276E6ADSS 27 ιντσών, την πρώτη παγκοσμίως οθόνη με τεχνολογία Quantum Dot Color.

Με περισσότερο έντονα, σταθερά και φυσικά χρώματα, η νέα E-Line οθόνη 276E6ADSS των 27 ιντσών προσφέρει επαγγελματική ποιότητα χρώματος με 100% NTSC και 99% υποστήριξη Adobe RGB, και όλα αυτά σε τιμή φιλική προς τον καταναλωτή.

Η τεχνολογία Quantum Dot Color είναι ένα καινοτόμο νανοϋλικό που δημιουργεί ιδιαίτερα ξεκάθαρα και κορεσμένα χρώματα – συγκεκριμένα, 50% περισσότερο χρώμα σε σχέση με τα παραδοσιακά LED. Επιπλέον, κοστίζει πολύ λιγότερο συγκριτικά με τις περισσότερες τεχνολογίες και καταναλώνει 25% λιγότερη ενέργεια εξοικονομώντας έτσι από τις δαπάνες ηλεκτρικού ρεύματος.

Προκειμένου να αξιοποιήσει την ποιότητα χρωμάτων, το νεότερο μέλος της σειράς E-Line διαθέτει τεχνολογία IPS-ADS για επιπρόσθετη ευκρίνεια εικόνας, Full HD ανάλυση με 1920 x 1080 pixels καθώς και μια ιδιαίτερα ευρεία γωνία θέασης των 178 μοιρών. Επίσης, οι Smart τεχνολογίες της Philips έρχονται να συμπληρώσουν την απόδοση του χρώματος με ενισχυμένη αντίθεση και φωτεινότητα: το SmartImage Lite ενισχύει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό των χρωμάτων και την ευκρίνεια προκειμένου να συνταιριάξει με ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη.

Το SmartControl Lite αποτελεί ένα γρήγορο και εύχρηστο εργαλείο για την βελτιστοποίηση των παραμέτρων της οθόνης. Το SmartContrast προσαρμόζει αυτομάτως το χρώμα, την αντίθεση και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού καθιστώντας την εμπειρία της θέασης ακόμα πιο έντονη και καθηλωτική. Και για επιπλέον απόδοση, το SmartResponse των 5 ms δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης ιδανικό για γρήγορες εφαρμογές όπως είναι το gaming.

Ένα ακόμα αξιόλογο χαρακτηριστικό για τους οικιακούς χρήστες αποτελεί η συνδεσιμότητα MHL: οι χρήστες μπορούν εύκολα να συνδέσουν τις κινητές συσκευές τους στην οθόνη χρησιμοποιώντας ένα προαιρετικό καλώδιο MHL και να απολαύσουν το περιεχόμενο του κινητού τους σε μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη με Full HD ανάλυση, εξαιρετικό ήχο από τα ενσωματωμένα ηχεία καθώς και την πιστότητα χρωμάτων της τεχνολογίας Quantum Dot Color.

Σε ένα οικείο περιβάλλον, η οθόνη πρέπει να φαίνεται το ίδιο καλή ακόμα και σβησμένη. Με το λευκό γυαλιστερό φινίρισμα και την ασημί βάση της, η κομψότητα της νέας οθόνης 276E6ADSS ανανεώνει κάθε χώρο. Η προσοχή της στη λεπτομέρεια είναι αξιοθαύμαστη: αντί να προεξέχουν κουμπιά, η οθόνη διαθέτει έλεγχο αφής για να διατηρήσει λεπτό και καθαρό σχεδιασμό.

Η οθόνη Philips 276E6ADSS θα είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο 2016 στην λιανική τιμή των 359 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons