Η πιο λεπτή ταξιδιωτική μηχανή της Canon

by George Polyzos • On 24-02-2016 • AT 2:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Canon PowerShot SX720 HS BK FSL

Η Canon παρουσίασε την PowerShot SX720 HS, η οποία αποτελεί την λεπτότερη και συγχρόνως ισχυρότερη φωτογραφική μηχανή που κατασκεύασε ποτέ.

Η PowerShot SX720 HS διαθέτει το σύστημα HS της Canon που συνδυάζει έναν αισθητήρα CMOS ανάλυσης 20,3 Megapixel με την ισχύ του επεξεργαστή DIGIC 6 για τη λήψη στατικών εικόνων και ταινιών Full HD, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η νέα κάμερα της Canon είναι κατασκευασμένη γύρω από ευρυγώνιο φακό με οπτικό ζουμ 40x (24-960mm) και ZoomPlus 80x, ενώ το πάχος της είναι μόλις 35,6 χιλιοστά, γεγονός που την καθιστά ιδανικό ταξιδιωτικό σύντροφο. Η SX720 HS διαθέτει τη λειτουργία Βοηθητικό πλαίσιο ζουμ, η οποία αυξάνει ή μειώνει έξυπνα το συντελεστή μεγέθυνσης για τη σύνθεση της λήψης ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων στο κάδρο.

Επιπλέον, διαθέτει το Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας το οποίο προσαρμόζεται συνεχώς, διασφαλίζοντας τη λήψη εικόνων με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, ακόμη και κατά την κίνηση σε ανώμαλο έδαφος.

Canon PowerShot SX720 HS Lens Out BK TOP

Η κάμερα είναι σε θέση να συλλαμβάνει βίντεο Full HD σε μορφή MP4, ενώ το Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας της Canon, σε συνδυασμό με τη λειτουργία Αυτόματης οριζοντίωσης, επιτυγχάνει την εγγραφή απόλυτα σταθερού υλικού, διορθώνοντας την αστάθεια της μηχανής σε πέντε άξονες.

Η PowerShot SX720 HS ενσωματώνει ακόμη την κατάσταση Δημιουργικής λήψης. Δηλαδή όταν ενεργοποιείται η κάμερα δημιουργούνται αυτόματα πέντε εκδόσεις της εικόνας λήψης με την εφαρμογή διάφορων φίλτρων και εφέ.

Σε ότι αφορά τις δυνατότητες επικοινωνίας και διασύνδεσης υποστηρίζονται οι ασύρματες τεχνολογίες Dynamic NFC και Wi-Fi. Στην πρώτη περίπτωση, επιτρέπεται ο εύκολος διαμοιρασμός φωτογραφιών και βίντεο, απλά ακουμπώντας τη μηχανή σε ένα συμβατό smartphone ή στο Connect Station CS100 για να υλοποιηθεί η σύνδεση.

Canon PowerShot SX720 HS RED BCK

Αντίστοιχα, πατώντας το πλήκτρο Wi-Fi εμφανίζονται οι επιλογές των λειτουργιών Wi-Fi ώστε να μοιραστούν εικόνες ή να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές. Η λειτουργία Συγχρονισμού εικόνων δίνει τη δυνατότητα αρχειοθέτησης των λήψεων μέσω της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών σε διάφορες υπηρεσίες cloud, συμπεριλαμβανομένης της irista της Canon.

Τέλος, κατά τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο είναι εφικτός ο έλεγχος της μηχανής ασύρματα και από απόσταση χρησιμοποιώντας ένα smartphone.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons