Η Philips παρουσιάζει τη μεγαλύτερη κυρτή 4K οθόνη της αγοράς

by George Polyzos • On 21-01-2017 • AT 9:24 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, παρουσίασε τη BDM4037UW, μια οθόνη 40 ιντσών Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD με MultiView.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη 4K κυρτή οθόνη που κυκλοφορεί επί του παρόντος στην αγορά και περιλαμβάνει την τεχνολογία Ultra Wide Color, η οποία προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων για απόλυτα ζωντανές εικόνες.

Η BDM4037UW διαθέτει panel υψηλής απόδοσης για εικόνες UltraClear, ανάλυσης 4K UHD (3840 x 2160). Ακόμα, η συγκεκριμένη Philips οθόνη χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία κάθετης ευθυγράμμισης η οποία οδηγεί σε αναλογίες αντίθεσης υψηλής στατικής για επιπλέον ζωντανές και φωτεινές εικόνες. Χάρη στη βελτιστοποιημένη τεχνολογία διαχείρισης pixel, η οθόνη διαθέτει επιπλέον ευρεία γωνία θέασης 178/178 μοιρών.

Υποστηρίζοντας μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων – 85% της NTSC γκάμας σε αντίθεση με το σύνηθες 72% – η τεχνολογία Ultra Wide Color διευρύνει το φάσμα των χρωμάτων που γίνονται αντιληπτά από τους χρήστες και παράγει πιο ρεαλιστικές εικόνες. Σε αντίθεση με τις σύνηθες βελτιώσεις που λειτουργούν τροποποιώντας τις ρυθμίσεις του software για την ισορροπία των χρωμάτων, η τεχνολογία Ultra Wide Color βελτιώνει το hardware.

Το MultiView δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν έως και τέσσερις πηγές εισόδου σε μια οθόνη, κάθε μια σε ανάλυση Full HD. Οι εικόνες μπορούν να ρυθμιστούν με δύο διαφορετικούς τρόπους:
1) Με τη λειτουργία Picture-by-Picture, η οποία είναι χρήσιμη σε δωμάτια ελέγχου ή στη χρήση πολλαπλών συσκευών, όπως φορητοί υπολογιστές σε σύνδεση για πιο παραγωγική συνεργασία. Πρόκειται για μια λειτουργία που χωρίζει την οθόνη σε πολλά τμήματα.
2) Με τη λειτουργία Picture-in-Picture, π.χ. για να βλέπει ο χρήστης τη ροή ειδήσεων σε ένα μικρό παράθυρο καθώς εργάζεται στην υπόλοιπη οθόνη.

Το νέο μοντέλο της Philips είναι ακόμα εξοπλισμένο με την τεχνολογία Flicker-free για να αποφευχθεί το τρεμόπαιγμα της οθόνης και συνεπώς η κούραση των ματιών, που πιθανώς προκαλείται σε ορισμένους χρήστες οθονών τύπου LED-backlit.

Η νέα οθόνη Philips BDM4037UW, με ενδεικτική τιμή λιανική πώλησης στα 749 ευρώ, είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα λεφτά. Κυριολεκτικά
    Αγαπητό pestaola αυτή η μπάρα με τα social στην mobile έκδοση μας εμποδίζει… καντε κατι… Ευχαριστώ

    • Καλημέρα, στο τέλος της κάθετης μπάρας υπάρχει ένα βελάκι που επιτρέπει την απόκρυψή της. Δοκιμάστε μήπως σας εξυπηρετεί, αν όχι παρακαλώ ενημερώστε μας.

  2. Ευχαριστώ. Πλέον δεν εμφανίζεται και μπορώ να διαβάζω τα άρθρα σας !!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons