Η Philips λανσάρει τη μεγαλύτερη κυρτή οθόνη 4Κ στην αγορά

by George Polyzos • On 04-09-2016 • AT 10:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Philips 40inch curved

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, παρουσίασε μια σειρά καινοτομιών για επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες στην έκθεση IFA 2016 στο Βερολίνο.

Κυρτές οθόνες – και η μεγαλύτερη κυρτή οθόνη 4K στην αγορά

Η 40 ιντσών Brilliance Curved οθόνη, η μεγαλύτερη 4Κ κυρτή οθόνη στην αγορά που θα είναι διαθέσιμη μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2016, αγκαλιάζει τη γραμμή όρασης δημιουργώντας περισσότερο προσωπικό χώρο και βελτιώνοντας τη συγκέντρωση. Καθώς οι χρήστες κάθονται πολύ κοντά στην οθόνη του υπολογιστή τους, η κυρτή οθόνη δημιουργεί μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία εργασίας.

Οι αποστάσεις προβολής από τα άκρα και το κέντρο της οθόνης είναι ίσες – επομένως οι χρήστες δεν χρειάζεται να στρέφουν το κεφάλι τους για να δουν στα άκρα της οθόνης, και μπορούν να απολαύσουν άριστη ποιότητα εικόνας. Το γυαλί από άκρη σε άκρη και το εξαιρετικά στενό πλαίσιο ενισχύουν την αψεγάδιαστη εμφάνιση της οθόνης.

Philips 4 side frameless (C6 series)_side

UltraColor για φυσικές εικόνες

Οι τελευταίες οθόνες UltraColor εκτοξεύουν στα ύψη την αναπαραγωγή χρωμάτων δημιουργώντας πιο ακριβή χρώματα στις οικιακές εφαρμογές ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο τους χρήστες. Η UltraColor, υποστηρίζοντας μια ευρύτερη χρωματική γκάμα – 85-95% της γκάμας NTSC, ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο, σε αντίθεση με το κλασικό 72%– επεκτείνει το φάσμα των χρωμάτων που γίνονται αντιληπτά στην οθόνη, δημιουργώντας έτσι πιο φυσικές εικόνες με περισσότερα πλούσια και ζωντανά πράσινα, κόκκινα και μπλε χρώματα.
Με ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, οι οθόνες UltraColor διευκολύνουν τις online αγορές καθώς βλέπουμε πλέον το πραγματικό χρώμα του προϊόντος πριν ακόμα πραγματοποιήσουμε την αγορά. Οι οθόνες UltraColor δίνουν επίσης τη βεβαιότητα σε φιλόδοξους δημιουργούς βίντεο, σχεδιαστές και φωτογράφους ότι τα χρώματα στην οθόνη τους είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Η καινοτόμα αυτή τεχνολογία εμφανίζεται σε μια σειρά οθονών που παρουσιάζονται στην IFA, συμπεριλαμβανομένου των νέων οθονών E-Line, που κυκλοφόρησαν αυτό το καλοκαίρι, καθώς και τις λεπτότερες οθόνες στην αγορά – οθόνες C7, που αναμένονται μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2016. Στην IFA, θα παρουσιαστεί και το μοντέλο 24 ιντσών των οθονών Ultra Slim FHD. Παρά το βάθος των 5,2χιλ, το συγκεκριμένο μοντέλο αναπαράγει το 90% της γκάμας χρωμάτων NTSC, διαθέτει τεχνολογία Flicker-free, ευρεία γωνία θέασης καθώς και κομψό σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο.

Philips 272B7QPTKEB_f image

Pop-up webcam που δυσκολεύει τη ζωή των camera hackers

Οι επισκέπτες που αναζητούν περισσότερη ασφάλεια στο χώρο εργασίας, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την πρώτη οθόνη Philips με pop-up webcam. Η ολοκαίνουργια οθόνη 27 ιντσών διαθέτει webcam που εμφανίζεται όταν χρειάζεται και κρύβεται στο πλαίσιο της οθόνης τον υπόλοιπο χρόνο, αποτρέποντας έτσι πιθανούς hackers από το να «τρυπώσουν» ανεπιθύμητα. Η συγκεκριμένη οθόνη είναι άμεσα διαθέσιμη στην αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons