Η Philips λανσάρει 4K UHD εικόνα σε οθόνη 23,8 ιντσών

by George Polyzos • On 25-11-2015 • AT 4:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Philips_241P6VPJKEB_ftl_rflx

Η Philips παρουσίασε τη νέα της οθόνη 241P6VPJKEB με διαγώνιο στις 23,8 ίντσες και ανάλυσης 4K UHD, η οποία αποτελεί το μικρότερο μοντέλο της σειράς UltraClear 4K UHD.

Το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας εξακολουθεί να ενσωματώνει την ίδια απόδοση όπως τα μεγαλύτερα «αδέρφια» του, με ανάλυση UltraClear 4K UHD, 1,074 δισεκατομμύρια χρώματα, 99% του χρωματικού προτύπου SRGB, καθώς και ενσωματωμένη web κάμερα και μικρόφωνο.

Το UHD προσφέρει τέσσερις φορές την ανάλυση του Full HD, με 3.840 x 2.160 pixel επιφάνειας οθόνης. Έτσι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης για video και gaming, ή για πιο παραγωγική εργασία.

Philips_241P6VPJKEB_btr

Οι οικονομικοί αναλυτές, για παράδειγμα, μπορούν να παρακολουθούν περισσότερες γραμμές και στήλες στα φύλλα εργασίας τους χωρίς να χάνουν την αίσθηση της ευκρίνειας ή να κουράζουν τα μάτια τους. Οι γραφίστες που εργάζονται με περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης μπορούν να δουν περισσότερη λεπτομέρεια ανά ίντσα οθόνης και να κάνουν zoom in σε λεπτομέρειες, ή zoom out για προεπισκόπηση, ακόμα και να έχουν δίπλα-δίπλα τέσσερα σχέδια για σύγκριση ενώ διατηρείται η ζωτική λεπτομέρεια. Ακόμα και οι γεωφυσικοί που μελετούν επιστημονικές εικόνες μπορούν να διερευνήσουν την παραμικρή λεπτομέρεια με μεγαλύτερη από ποτέ ακρίβεια.

Με ενσωματωμένη την τεχνολογία 4K UHD, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της οθόνης πρέπει να σταθούν στο ύψος των υψηλών προτύπων απόδοσης. Όπως και οι άλλες 4K UHD οθόνες της γκάμας, έτσι το νέο μέλος της οικογένειας έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώνει τη δύναμη της 4K UHD εμπειρίας θέασης.

Το χρώμα, για παράδειγμα: η 10-bit αυτή οθόνη προσφέρει πλούσιο βάθος χρώματος με 1,075 δισεκατομμύρια χρώματα για ομαλή, φυσική αναπαραγωγή χωρίς διαβαθμίσεις και φαινόμενα banding. Και με πάνω από 99% υποστήριξη sRGB, οι χρήστες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι οποιαδήποτε από το ένα δισεκατομμύριο χρώματα που βλέπουν στην οθόνη είναι ζωντανά και ρεαλιστικά, ενώ παραμένουν ακριβώς τα ίδια σε κάθε εφαρμογή ή συσκευή.

Η τεχνολογία των ίδιων των panels επίσης συμβαδίζει: η εκτεταμένη, ευρείας γωνίας θέαση και οι υψηλότατες δυνατότητες αντίθεσης των προηγμένων AH-IPS panels συμπληρώνουν τέλεια την αίσθηση χώρου του 4K UHD. Το AH-IPS είναι επίσης ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρώματος και φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή, όπως αυτές για διόρθωση φωτογραφιών και γραφικά.

Philips_241P6VPJKEB_b

Η οθόνη υποστηρίζει το MultiView, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν και να παρακολουθήσουν εικόνες από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα – ηλεκτρονικό υπολογιστή και τηλεόραση, για παράδειγμα. Με ενσωματωμένη την τεχνολογία MHL, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν περιεχόμενο από smartphones ή άλλες συσκευές στη μεγάλη οθόνη, ή να χρησιμοποιήσουν την USB 3.0 υποδοχή για να συνδέσουν συσκευές και να τις επαναφορτίσουν με ταχύτητα. Η οθόνη διαθέτει επίσης ενσωματωμένη web κάμερα και μικρόφωνο για αποτελεσματικότερη σύνδεση και συνεργασία.

Η νέα οθόνη Philips 241P6VPJKEB/00, με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 549 ευρώ, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών από τον Νοέμβριο 2015.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons