Η παρουσία της LG στο MWC 2015

by George Polyzos • On 04-03-2015 • AT 12:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG_MWC_2015_00

Στο φετινό Mobile World Congress, η LG Electronics παρουσίασε μια διευρυμένη συλλογή συσκευών και λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων του G Flex2, των premium wearable συσκευών και μίας νέας σειράς από smartphones μεσαίας κατηγορίας.

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας «Καινοτομία για μια Καλύτερη Ζωή» -«Innovation for a Better Life», τα νέα προϊόντα παρουσιάστηκαν σε τέσσερις ξεχωριστές Ζώνες, αντιπροσωπεύοντας τη στρατηγική της LG για το επόμενο έτος.

Ζώνη G Flex2

Το νέο LG G Flex2 αποτελεί ένα από τα πιο προηγμένο smartphone της αγοράς, σχεδιασμένο με κυρτή οθόνη που προσφέρει εργονομία αλλά και υψηλή αισθητική. Η 5,5 ιντσών οθόνη Full HD προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στην εμπειρία θέασης, με ρεαλιστικές εικόνες γεμάτες ζωντάνια.

Ζώνη μεσαίας κατηγορίας

Η LG παρουσίασε μία νέα σειρά smartphones μεσαίας κατηγορίας, που είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά των πιο premium μοντέλων σε ένα ευρύτερο φάσμα καταναλωτών. Και τα τέσσερα μοντέλα – Magna, Spirit, Leon και Joy – διαθέτουν κυρτό σχεδιασμό, οθόνες αφής τεχνολογίας in-cell και UX λειτουργίες της σειράς G, όπως οι Gesture Shot και Glance View. Οι τρείς από τις τέσσερις νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε δύο εκδόσεις 4G και 3G.

LG_MWC_2015_07

Ζώνη Wearables

Στο MWC 2015 παρουσιάστηκαν δύο νέα smartwatches. Πρόκειται για το LG Watch Urbane που  συλλαμβάνει εκ νέου την ομορφιά ενός πολυτελούς ρολογιού υψηλής ωρολογοποιίας και το LG Watch Urbane LTE που αποτελεί το πρώτο smartwatch παγκοσμίως που προσφέρει δυνατότητες LTE (Long Term Evolution) και NFC (Near Field Communication).

H νέα συσκευή μπορεί να εκτελεί κλήσεις VoLTE (Voice over LTE) ή να στέλνει και να λαμβάνει δεδομένα χωρίς να συνδέεται με το smartphone. Παράλληλα, το LG G Watch Urbane LTE μπορεί να λειτουργήσει ως ένα φορητό ραδιοτηλέφωνο (walkie-talkie) χάρη στην λειτουργία push-to-talk (PΤT) που συνδέεται με πολλαπλούς χρήστες ταυτόχρονα.

LG_MWC_2015_02

Τέλος, με την τεχνολογία NFC (Near Field Communication), το LG Watch Urbane LTE μπορεί να κάνει πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου και να συνδέεται με τα «έξυπνα» αυτοκίνητα του σήμερα και του αύριο.

Ζώνη «Internet of Things»

Η τεχνογνωσία της LG παρουσιάζεται στην Ζώνη «Internet of Things» στο φετινό MWC.

Σε συνεργασία με τη θυγατρική εταιρεία – πάροχο LG U+, η LG έδειξε πώς το G Flex2 μπορεί να ελέγξει από απόσταση συσκευές και λειτουργίες στο σύγχρονο σπίτι, καθώς και πώς οι κάτοικοι μπορούν να παρακολουθούν τα σπίτια τους μέσα από ένα κλειστό κύκλωμα από κάμερες, όταν βρίσκονται μακριά, αλλά και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω μηνύματος στο κινητό τους, στην περίπτωση που υπάρχει εισβολή.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να συνομιλούν μέσω βίντεο με άλλα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται σε άλλα μέρη του σπιτιού, χρησιμοποιώντας το οικιακό δίκτυο.

Τέλος, η LG σε συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία Audiέδειξε πώς το IoT μπορεί να κάνει την οδηγική εμπειρία ακόμα πιο εύκολη με τη βοήθεια του LG Watch Urbane LTE. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NFC (Near Field Communication), οι οδηγοί μπορούν να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν τα οχήματά τους και να βάζουν εμπρός τον κινητήρα από το ρολόι τους.

LG_MWC_2015_01

Στο μέλλον, τα smartwatches της LG θα είναι σε θέση να υπολογίζουν την απόσταση που απομένει προς έναν προορισμό, να προσφέρουν οδηγίες για τη θέση και την ακριβή απόσταση προς το παρκαρισμένο αυτοκίνητο, καθώς επίσης και να ενεργοποιήσουν τις ρυθμίσεις ελέγχου του κλιματισμού του αυτοκινήτου, όσο ο οδηγός βρίσκεται έξω από το αυτοκίνητο.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons