Ο ψηλότερος παίκτης μπάσκετ (240εκ)

by Stefanos Kofopoulos • On 01-02-2007 • AT 11:49 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Sun Ming Ming Maryland Nighthawks

Είναι κινέζος, είναι μπασκεμπολίστας, παίζει στο NBA ABA και έχει ύψος 2 μέτρα και 40 εκατοστά. Αυτός είναι ο Sun Ming Ming, επίσημα πλέον παίχτης των Maryland Nighthawks. Ακόμα και αν εξωγήινοι κινέζοι προσπαθούσαν σε συνεργασία με την NASA να κατασκευάσουν κάτι τέτοιο δεν θα τα κατάφερναν τόσο καλά!

Αν δεν με πιστεύετε δείτε το βίντεο…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τρέμε Yao!

  2. Στο NBA φυσικά ακόμα δεν παίζει γιατί δεν ξέρει πολύ καλά τα βασικά του basket. Οι Nighthawks τον πήραν στο ABA (όχι NBA) γιατί με τόσο ύψος δεν χρειάζεται να ξέρει και πολλά…

    Στο παρελθόν ο παίκτης αυτός είχε πρόβλημα με έναν όγκο στην υπόφυση που του έδωσε αυτό το ύψος, αλλά θα τον σκότωνε αν δεν τον αφαιρούσαν.

    Για να μαζέψει λεφτά για την εγχείρηση, τότε που όλοι τον είχαν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια φτιάχτηκε το http://www.savesunmingming.com/ και μαζί με ότι έδωσε ο μάνατζερ του και το “σκόντο” του γιατρού και της κλινικής για λ;oγους δημοσιότητας έγινε η επέμβαση. Ακόμα χρωστάει πολλά αλλά από ότι φαίνεται είναι σε καλό δρόμο…

  3. Ναι διόρθωσε αυτό το ΝΒΑ διότι δημιουργείται παρεξήγηση. Το league της ΑΒΑ δεν έχει καμία σχέση με το NBA (δεν είναι NBDL π.χ).

    Lefteri επίτρεψέ μου να δηλώσω πως ούτε πρόκειται να παίξει ποτέ στο NBA!

  4. κατω η αεκ

Top

Show Buttons
Hide Buttons