Η Nintendo παρουσιάζει τα νέα 3DS

by Nikos Kaimakamis • On 01-09-2014 • AT 3:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

nintendo 3ds

Νέα μοντέλα για τη φορητή της κονσόλα παρουσιάζει η Nintendo, με τα νέα 3DS και 3DS XL να έρχονται να αντικαταστήσουν τα μοντέλα που ήδη κυκλοφορούν, προσφέροντας βελτιώσεις σε αρκετά σημεία. 

Η βασικότερη αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα είναι η προσθήκη ενός ακόμα joystick που η εταιρεία ονομάζει C Stick και βρίσκεται πάνω ακριβώς από το action button. Υπάρχουν και επιπρόσθετα πλήκτρα στο πίσω μέρος της συσκευής, τα οποία ονομάζονται ZL και ZR. Η οθόνη προσφέρει καλύτερη τρισδιάστατη οπτική, έτσι ώστε να είναι πάντοτε σωστή η εστίαση στο κέντρο.

Αυτό γίνεται με τη χρήση της κάμερας η οποία εντοπίζει τη θέση του κεφαλιού του χρήστη και φέρνει την εικόνα πάντα στη σωστή θέση, ακόμα και όταν ο χρήστης κοιτά την οθόνη υπό γωνία. Ταυτόχρονα, η οθόνη μπορεί να ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητά της, στοιχείο που σημαίνει ότι βελτιωμένη θα είναι και η αυτονομία της μπαταρίας.

Αναβαθμισμένος είναι ο επεξεργαστής της συσκευής, ενώ πλέον υπάρχει μνήμη RAM 256MB. Υπάρχει συνδεσιμότητα NFC, ενώ η θύρα καρτών δέχεται πλέον microSD. To 3DS έχει οθόνη διαγωνίου 3,88 ιντσών, ενώ το 3DS XL έχει οθόνη διαγωνίου 4,88 ιντσών. Οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες από τις 11 Οκτωβρίου 2014 και έπειτα στην Ιαπωνία σε τιμές που δεν θα ξεπερνούν τα 200 ευρώ, σύμφωνα με το gsmarena.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons