Η Nikon παρουσιάζει την παντός καιρού compact Coolpix W300

by George Polyzos • On 03-06-2017 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Τέλεια για τους λάτρεις της περιπέτειας, αυτή είναι μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανή που είναι έτοιμη να αναλάβει την ύπαιθρο, την πόλη και όλα όσα μεσολαβούν μεταξύ τους.
Η Coolpix W300 καταγράφει φωτογραφίες ανάλυσης 16 Megapixel και βίντεο 4K/UHD σε βάθη έως 30 μέτρα χωρίς περίβλημα. Με εξαιρετικές επιδόσεις και στην ξηρά, αυτή η compact φωτογραφική μηχανή που είναι ανθεκτική στη σκόνη συνεχίζει να τραβά σε θερμοκρασίες που φτάνουν έως τους -10 °C.

Επιπλέον, το αντικραδασμικό σώμα της μπορεί να αντέξει πτώσεις από ύψη έως 2,4 m. Ο φωτεινός ευρυγώνιος φακός zoom NIKKOR δίνει στους χρήστες την ελευθερία να αιχμαλωτίζουν εξαιρετικές λήψεις της δράσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε σκοτεινά υποβρύχια περιβάλλοντα. Η λειτουργία macro αποτυπώνει εξαιρετικές κοντινές λήψεις μικρών θαυμάτων πάνω ή κάτω από το νερό.

Η υποστήριξη GPS/GLONASS/QZS διευκολύνει τη γεωσήμανση λήψεων και την καταχώρηση αρχείων καταγραφής ταξιδιών. Τέλος, η συνδεσιμότητα του SnapBridge αφήνει τους χρήστες να συγχρονίζουν φωτογραφίες σε μια έξυπνη συσκευή καθώς φωτογραφίζουν ή χρησιμοποιούν την έξυπνη συσκευή για να κάνουν λήψη φωτογραφιών εξ αποστάσεως.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons