Η Nikon ανακοινώνει τη νέα δυνατότητα διασύνδεσης SnapBridge

by George Polyzos • On 19-01-2016 • AT 1:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Nikon-Snapbridge

Η Nikon Corporation ανακοίνωσε την SnapBridge με χρήση τεχνολογίας Bluetooth χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, μια επαναστατική καινοτομία που προσφέρει αδιάκοπη ασύρματη διασύνδεση με έξυπνες συσκευές.

Η Nikon παρουσίασε το πρωτοποριακό λογισμικό στο CES 2016, ως μέρος του προγράμματος καινοτομίας της. Συνεχίζοντας την παράδοση της Nikon να καινοτομεί ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον κλάδο της απεικόνισης, αυτή η κίνηση ανεβάζει για άλλη μια φορά τον πήχη, καθώς η δυνατότητα συνδεσιμότητας SnapBridge με τεχνολογία Bluetooth είναι απρόσκοπτη, εξασφαλίζει μεγάλη ενεργειακή απόδοση και προσφέρει στους φωτογράφους μια πληθώρα εύχρηστων υπηρεσιών συνδεσιμότητας.

Αυτή η τεχνολογία σηματοδοτεί την επικέντρωση της Nikon στην καινοτομία στον τομέα του λογισμικού και καθιερώνει τη φωτογραφική μηχανή ως μέρος του οικοσυστήματος των προσωπικών συσκευών. Η δυνατότητα SnapBridge θα συμπεριλαμβάνεται στις τυπικές δυνατότητες όλων σχεδόν των φωτογραφικών μηχανών Nikon, από το 2016 και έπειτα.

Η δυνατότητα SnapBridge μέσω της τεχνολογίας Bluetooth χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, επιτρέπει την συνεχή και άμεση μεταφορά εικόνων από τη φωτογραφική μηχανή σε μια έξυπνη συσκευή τη στιγμή της λήψης τους σε πραγματικό χρόνο, μεταμορφώνοντας τη φωτογράφιση σε μια κοινωνική εμπειρία διασύνδεσης.

Αυτό επιτυγχάνεται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιηθεί η μεταφορά εικόνων από τη φωτογραφική μηχανή, διατηρώντας παράλληλα την ενεργειακή κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα και στις δύο συσκευές. Οι χρήστες συνεχίζουν να απολαμβάνουν φορητή συνδεσιμότητα στο Internet κατά τη διάρκεια της μεταφοράς εικόνων, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να ελέγχουν τα e-mail τους ή να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πραγματοποιείται συγχρονισμός των εικόνων τους.

Η ζεύξη των φωτογραφικών μηχανών Nikon με έξυπνες συσκευές είναι δυνατή μέσω της εφαρμογής SnapBridge, η οποία είναι διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα iOS και Android στο Apple AppStore και το GooglePlay.

[Δ.Τ. Nikon-Δαμκαλίδης]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons