Η νέα συσκευή της Apple ενδέχεται να ονομάζεται απλά iPhone SE

by George Polyzos • On 29-02-2016 • AT 12:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple-music-02

Ενώ οι φήμες είχαν καταλαγιάσει, ίσως και λόγω του MWC 2016 όπου ήταν στραμμένη η προσοχή του κοινού, νέα δημοσιεύματα αλλάζουν εκ νέου την ονομασία του νέου 4ιντσου iPhone της Apple.

Η επίμαχη συσκευή είναι δεδομένο ότι θα ανακοινωθεί, κάποια στιγμή, ενώ τα τεχνικά της χαρακτηριστικά έχουν γίνει αντικείμενο εικασιών και φημών για σημαντικό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ενώ οι φήμες για τα χαρακτηριστικά φαίνεται να έχουν κατασταλάξει δε συμβαίνει το ίδιο και με το όνομα της συσκευής.

Αρχικά το 4ιντσο iPhone έγινε γνωστό με την ονομασία iPhone 7c, συνδεόμενο με τη μελλοντική σειρά συσκευών της Apple, αργότερα το όνομα άλλαξε σε iPhone 6c, συνδεόμενο με την τωρινή σειρά συσκευών, για να καταλήξει σε iPhone 5se, συνδεόμενο με το τελευταίο 4ιντσο της εταιρείας, το iPhone 5s.

Σύμφωνα με το 9to5mac όμως και αυτή η ονομασία απορρίπτεται αφού η Apple φέρεται να επιλέγει το iPhone SE με τους δύο τελευταίους χαρακτήρες να αντιπροσωπεύουν τις λέξεις Special Edition (ειδική έκδοση). Με τον τρόπο αυτό, αν τελικά ισχύει, η συσκευή αποδεσμεύεται από οτιδήποτε έχει λανσάρει μέχρι σήμερα η εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν οι ίδιες: επεξεργαστής A9, αναβαθμισμένη κύρια κάμερα στα 8 Megapixel (με κάποιες αναφορές να κάνουν λόγο και για 12 Megapixel), τεχνολογία NFC και υποστήριξη της υπηρεσίας Apple Pay, τελευταίες εκδόσεις των Bluetooth, Wi-Fi και LTE. Το «μικρό» iPhone αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου στα 16 ή στα 64GB.

Η ανακοίνωση του νέου iPhone αναμένεται να γίνει είτε στις 15 Μαρτίου, είτε στις 22 Μαρτίου, σε κάθε περίπτωση μαζί με ένα νέο iPad Pro με διαγώνιο οθόνης στις 9,7 ίντσες και μία ανανεωμένη έκδοση του Apple Watch.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons