Η νέα σειρά Samsung Galaxy J διαθέσιμη στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 08-07-2017 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς smartphones Galaxy J στην ελληνική αγορά, η οποία περιλαμβάνει τα μοντέλα Galaxy J7, J5 και J3.

Το Galaxy J7 διαθέτει premium μεταλλικό σώμα, Full HD Super AMOLED οθόνη, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και 3GB μνήμης RAM. Όπως το J5 και το J3, το J7 προσφέρει μία απλοποιημένη εμπειρία χρήσης της κάμερας. Επιπλέον, τόσο το J7 όσο και το J5 έχουν εξοπλιστεί με προηγμένη, υψηλής ανάλυσης, 13 Megapixel εμπρόσθια κάμερα και με 13 Megapixel κύρια κάμερα με LED flash, η οποία βοηθάει τους χρήστες να τραβήξουν καθαρές και ευκρινείς φωτογραφίες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μία περαιτέρω βελτίωση σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά, αποτελεί ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που πλέον διαθέτουν τα Galaxy J7 and J5.

Το Galaxy J5 με συμπαγή σχεδιασμό διαθέτει πολύ μοντέρνο πλήρως μεταλλικό σώμα, καθώς και Full HD Super AMOLED οθόνη. Με τη βελτιωμένη εμπρόσθια και κύρια κάμερα 13 Megapixel και με δυνατότητα επέκτασης της μνήμης μέσω microSD έως και 256GB, οι χρήστες μπορούν εύκολα να καταγράψουν και να αποθηκεύσουν το περιεχόμενο που είναι σημαντικό γι’ αυτούς. Επιπλέον, ο ακόμα πιο γρήγορος 8πύρηνος 1.6GHz επεξεργαστής κάνει το Galaxy J5 πιο ισχυρό από ποτέ.

Το Galaxy J3 πλέον διαθέτει μεταλλικό σώμα για να συνάδει με τον κομψό σχεδιασμό της σειράς J. Το smartphone έχει τις ίδιες δυνατότητες αποθήκευσης με το J7 και το J5, χάρη στη μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης (16GB) και τη βελτιωμένη 2GB RAM. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα αποτύπωσης καλύτερων φωτογραφιών από ποτέ, χάρη στη βελτιωμένη 13-megapixel κύρια κάμερα με ακριβές Autofocus. Το J3 περιλαμβάνει ακόμα την προσθήκη της πλατφόρμας ασφαλείας, Samsung Knox, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο του κινητού σας είναι όσο τον δυνατόν πιο ασφαλές.

Το Galaxy J5 είναι διαθέσιμο από τις 7 Ιουλίου και θα ακολουθήσουν το J7 στο τέλος Ιουλίου και το J3 τον Αύγουστο. Η σειρά J θα διατίθεται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, Black, Gold και Blue Silver.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons