Η νέα σειρά Samsung Galaxy A (2017) στην Ελλάδα στις 3 Φεβρουαρίου

by George Polyzos • On 28-01-2017 • AT 2:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε την διάθεση στην ελληνική αγορά των smartphones Samsung Galaxy Α5 (2017) και Α3 (2017).

Οι νέες προτάσεις της Samsung, Galaxy Α5 (2017) στις 5,2 ίντσες και Galaxy Α3 (2017) στις 4,7 ίντσες ξεχωρίζουν για τον όμορφο σχεδιασμό τους και τις ισχυρές επιδόσεις τους. Διαθέτουν κομψό μεταλλικό πλαίσιο, 3D γυαλί στο πίσω μέρος και κάμερα σχεδιασμένη, έτσι ώστε να μην προεξέχει από την επιφάνεια της συσκευής.

Η κάμερα 16 Megapixel του Galaxy A5 αιχμαλωτίζει ζωντανές και καθαρές φωτογραφίες καθώς και selfie, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παράλληλα, για πρώτη φορά η σειρά Galaxy A έρχεται με πιστοποίηση IP68, καθιστώντας τις συσκευές ανθεκτικές στο νερό και στη σκόνη. Επιπλέον, τα Galaxy A προσφέρουν επεκτάσιμη μνήμη έως και 256GB μέσω microSD, διαθέτουν τη λειτουργία “Always on Display” και ραδιόφωνο.

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, ανέφερε σχετικά με την κυκλοφορία των νέων smartphones στην Ελλάδα: «Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας, εμπλουτίζουμε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας με τη νέα σειρά Galaxy A. Με δυνατά χαρακτηριστικά και προηγμένη τεχνολογία, τα νέα smartphones της Samsung θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών μας, που αγαπούν πλέον τη σειρά Galaxy A».

Τα νέα smartphones θα είναι διαθέσιμα στις 3 Φεβρουαρίου στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung στα χρώματα Black Sky, Gold Sand, Blue Mist και Peach Cloud.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons