Η νέα έκδοση του αναβαθμισμένου PS4 ίσως έρθει πριν τον Οκτώβριο

by George Polyzos • On 29-03-2016 • AT 1:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

PlayStation_4

Ένα ισχυρότερο PlayStation 4 ενδέχεται να κάνει την εμφάνισή του σε μερικούς μήνες με τους σχετικούς τίτλους να είναι συμβατοί τόσο με την τωρινή όσο και με την μελλοντική έκδοση της κονσόλας.

Λίγες μέρες πριν είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Sony σχεδιάζει το λανσάρισμα μίας έκδοσης του PlayStation η οποία θα υποστηρίζει περιεχόμενο 4K. Από τη δική της πλευρά η Wall Street Journal θεωρεί ότι η εταιρεία ήδη εργάζεται σε μία έκδοση του PS4 η οποία θα μπορεί να διαχειριστεί «εμπειρία gaming υψηλότερου επιπέδου».

Σε αυτού του είδους την εμπειρία θα συμπεριλαμβάνεται και το virtual reality, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα. Η νέα έκδοση θα διαθέτει ενισχυμένη ισχύ και απόδοση γραφικών ενώ θα κυκλοφορεί παράλληλα με το ήδη υπάρχον PS4 ενώ και τα παιχνίδια θα είναι λειτουργικά και στις δύο εκδόσεις.

Η Wall Street Journal αναφέρει ότι η νέα κονσόλα, η οποία σε άλλες πηγές αναφέρεται και ως PS4 4K, θα ανακοινωθεί πριν τον ερχόμενο Οκτώβριο, δηλαδή πριν το λανσάρισμα του επερχόμενου PlayStation VR.

Όπως είναι ήδη γνωστό το PlayStation VR, το οποίο θα λειτουργεί σε συνδυασμό με το PS4, είναι τεχνικά υποδεέστερο των Oculus Rift και HTC Vive τα οποία λειτουργούν με υψηλών επιδόσεων υπολογιστές. Σύμφωνα με τη WSJ η νέα έκδοση της κονσόλας ενδέχεται να είναι η προσπάθεια της εταιρείας να καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κονσόλες συνήθως ανανεώνονται σε σημαντικό βάθος χρόνου, με το PlayStation 3 να κάνει την εμφάνισή του το 2006 και το PlayStation 4 να έρχεται το 2013. Αντίστοιχη είναι και η πρακτική της Microsoft με την πρώτη έκδοση του Xbox 360 να κάνει την εμφάνισή της το 2006 και το Xbox One να λανσάρεται το 2013.

Σύμφωνα με το CNET ενδέχεται η νέα έκδοση της κονσόλας της Sony να ανακοινωθεί τον ερχόμενο Ιούνιο κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3. Τέλος, το δημοσίευμα της WSJ δεν κάνει λόγο για την τιμολογιακή τιμή που θα ακολουθηθεί σχετικά με την ισχυρότερη έκδοση του PS4.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons