Η Motorola λανσάρει νέα σειρά wearables υπό την επωνυμία VerveLife

by George Polyzos • On 18-02-2016 • AT 4:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Verve-Ones-slider

Η Motorola Mobility ανακοίνωσε μία νέα σειρά από wearable προϊόντα τα οποία μάλιστα λανσάρισε κάτω από τη νέα εμπορική ονομασία VerveLife.

Τα αξεσουάρ της σειράς VerveLife, τα οποία θα είναι συμβατά τόσο με το λειτουργικό iOS της Apple όσο και με το Android της Google, θα παρουσιαστούν επίσημα στο κοινό κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, την επόμενη εβδομάδα.

verveloop

Στα νέα προϊόντα περιλαμβάνεται το VerveLoop, ένα σετ Bluetooth ακουστικών, με ανθεκτικότητα τόσο στο νερό όσο και στον ιδρώτα, τα οποία θα διαθέτουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων.

ververider-2

Το VerveRider είναι το δεύτερο σετ ακουστικών ακολουθώντας σχεδιαστική λογική ανάλογη του LG Tone Pro, το οποίο τοποθετείται γύρω από τον λαιμό του χρήστη. Αυτό το μοντέλο θα προσφέρει αυτονομία έως και 12 ωρών, ενώ η έκδοση VerveRider+ θα είναι επιπλέον ανθεκτικά σε νερό και ιδρώτα, ενώ θα διαθέτει και μικρόφωνο για χρήση σε συνδυασμό με smartphone.

verveones-3

Τα ασύρματα ακουστικά VerveOnes ανήκουν στην κατηγορία earbuds, ενώ και αυτό το μοντέλο θα είναι ανθεκτικό σε νερό και ιδρώτα (πιστοποίηση IP57) ενώ η αυτονομία τους θα ανέρχεται στις 12 ώρες.

vervecam-2

Η VerveCam χαρακτηρίζεται σαν φορητή social video camera η οποία αναμένεται να ακολουθεί τα χνάρια της GoPro, ίσως χωρίς την ίδια ανθεκτικότητα και θα προσφέρει δυνατότητα λήψης βίντεο 2.5K στα 30fps και με πεδίο λήψης στις 138 μοίρες. Η συγκεκριμένη κάμερα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απευθείας live stream στο YouTube μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi.

ververetreiver

Τέλος, στη σειρά θα περιλαμβάνεται και το VerveRetrieve το οποίο είναι ένας GPS tracker ο οποίος θα τοποθετείται σε κατοικίδια ώστε αυτά να μπορούν να εντοπιστούν σε περίπτωση που χαθούν. Το σύνολο των συσκευών είναι συμβατό με την εφαρμογή Hubble που είναι διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons