Η Microsoft θα παρουσιάσει επίσημα το Xbox Project Scorpio στις 11 Ιουνίου

by George Polyzos • On 16-02-2017 • AT 1:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Η Microsoft αποκάλυψε ότι στις 11 του ερχόμενου Ιουνίου και στο πλαίσιο της έκθεσης E3 θα προχωρήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις, όπως όλα δείχνουν, για το Project Scorpio, δηλαδή τη νέα 4K κονσόλα της εταιρείας.

Η «ανακοίνωση» έγινε μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter όπου το teaser που χρησιμοποιήθηκε ουσιαστικά «φωνάζει» ότι πρόκειται για τη νέα Xbox κονσόλα που θα έχει ικανότητα αναπαραγωγής περιεχομένου σε ποιότητα 4K.

Οι ανακοινώσεις του ερχόμενου Ιουνίου αναμένεται να ρίξουν πολύ περισσότερο φως στις τεχνικές λεπτομέρειες της επερχόμενης κονσόλας της αμερικανικής εταιρείας. Η πρώτη ανακοίνωση που αφορούσε το Project Scorpio είχε γίνει στην E3 του 2016 αναφέροντας ότι θα είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση της υπάρχουσας κονσόλας, δηλαδή του Xbox One.

Επιπλέον, είχε αναφερθεί ότι θα πρόκειται για την πλέον «ισχυρή κονσόλα που έχει κατασκευαστεί ποτέ», με τη Microsoft να δηλώνει ότι θα υποστηρίζει όλα τους τίτλους του Xbox One όπως επίσης και όλα τα αξεσουάρ του, ενώ επιπλέον θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή περιεχομένου 4K ενώ θα υποστηρίζει και την αναπαραγωγή περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας.

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, «όταν λανσαριστεί τον επόμενο χρόνο (σ.σ. δηλαδή το 2017) το Project Scorpio θα είναι η πρώτη κονσόλα με ισχύ 6 teraflops, η οποία θα δώσει στους δημιουργούς video games τη δυνατότητα να ενσωματώσουν στους μελλοντικούς τίτλους πραγματικό 4K gaming και VR εμπειρία, χωρίς περιορισμούς».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Sony, ουσιαστικά η μόνη ανταγωνίστρια της Microsoft στο σχετικό πεδίο, έχει ήδη ανακοινώσει ανάλογη αναβάθμιση στην κονσόλα PlayStation 4 προσφέροντας υποστήριξη ανάλυσης 4K και αναβαθμισμένη ανάλυση σε επιλεγμένους τίτλους παιχνιδιών.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons