Η Microsoft προσθέτει ηχητικά μηνύματα στο Xbox One

by George Polyzos • On 27-03-2015 • AT 1:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

XboxOnePartyAndGameHub

Η επόμενη αναβάθμιση της κονσόλας Xbox One θα φέρει και τα ηχητικά μηνύματα, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν και να αποστέλλουν ηχητικά αποσπάσματα μέσω του Xbox Live.

Η εν λόγω λειτουργία συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο Update Preview για το Xbox, το οποίο επίσης περιλαμβάνει αποκλειστικούς servers για party chats και επέκταση της ενότητας «What’s On» στο dashboard της κονσόλας.

Η καταγραφή και αποστολή ηχητικών μηνυμάτων υπήρχε στην προγενέστερη κονσόλα της Microsoft, το Xbox 360, από το ξεκίνημα της κυκλοφορίας της το 2006, αλλά παραδόξως η συγκεκριμένη λειτουργία δεν περιλήφθηκε στις δυνατότητες της νεότερης κονσόλας Xbox One, όταν αυτή κυκλοφόρησε το 2013.

Πλέον, με την αναβάθμιση και του Xbox One θα είναι εφικτή και η αποστολή και λήψη ηχητικών μηνυμάτων και μεταξύ των δύο παιχνιδομηχανών της Microsoft. Επιπλέον, η τελευταία αναβάθμιση θα περιλαμβάνει μικρές βελτιώσεις στο interface του Xbox One και θα καθιστά ευκολότερο τον έλεγχο των ειδοποιήσεων για τα achievement του χρήστη.

Τέλος, προστίθεται ένα game hub που θα επιτρέπει τη συλλογή πληροφοριών για συγκεκριμένα games σε ένα μέρος. Η preview έκδοση της αναβάθμισης θα είναι διαθέσιμη σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Βρετανία. Η ευρύτερη διάθεση της εν λόγω αναβάθμιση του firmware θα πραγματοποιηθεί εντός του Απριλίου χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons