Η Microsoft παρουσίασε το νέο Surface Pro με επεξεργαστές Kaby Lake

by George Polyzos • On 23-05-2017 • AT 4:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Mobile

Όπως ήταν αναμενόμενο η Microsoft στο ειδικό event που διοργάνωσε στη Σαγκάη παρουσίασε το «νέο Surface Pro» το οποίο ενσωματώνει μία σειρά βελτιώσεων σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς.

Παρά το γεγονός ότι η νέα συσκευή διατηρεί τις σχεδιαστικές γραμμές των προκατόχων της εντούτοις καταφέρνει να είναι ελαφρύτερη ζυγίζοντας μόλις 770 γραμμάρια. Επιπλέον, οι επίπεδες άκρες έχουν αποκτήσει καμπύλες ενώ οι εξαγωγές αέρα για την ψύξη του συστήματος είναι σχεδόν αόρατες. Ωστόσο, η μεγαλύτερη σχεδιαστική αλλαγή έρχεται στο στήριγμα το οποίο πλέον θα μπορεί να «ανοίξει» σε γωνία έως και 165 μοιρών, μιμούμενο έτσι τις αντίστοιχες επιδόσεις του Surface Studio.

Εσωτερικά, η κύρια αλλαγή είναι η υιοθέτηση νέων επεξεργαστών Intel 7ης γενιάς (Kaby Lake), η υιοθέτηση συστήματος ψύξης χωρίς ανεμιστήρες και η υιοθέτηση ενός νέου chip υποστήριξης δικτύων LTE-A, για πρώτη φορά σε συσκευή της οικογένειας Surface Pro.

Η συσκευή συνοδεύεται από τη New Surface Pen η οποία, σύμφωνα με τη Microsoft, αποτελεί την ταχύτερη ψηφιακή πένα της αγοράς. Ο λόγος για τον οποίο η Microsoft υποστηρίζει κάτι τέτοιο είναι η ύπαρξη 4.096 επιπέδων πίεσης που προσδίδουν στη νέα πένα ιδιαίτερα υψηλή ευαισθησία. Επιπλέον, η κατασκευάστρια υποστηρίζει ότι ο χρόνος καθυστέρησης της πένας είναι μόλις 21 milliseconds.

Η οθόνη παραμένει η ίδια με του Surface Pro 4, δηλαδή διαγωνίου 12,3 ιντσών και ανάλυσης 2736×1824 PixelSense ενώ απουσιάζει και εδώ η υποδοχή USB-C.

Η τιμή εκκίνησης για το νέο Surface Pro είναι τα 799,99 δολάρια με επεξεργαστή Core m3 και μνήμη RAM μεγέθους 4GB για να φτάσει στα 2.699,99 δολάρια στην έκδοση με επεξεργαστή Core i7, 16GB μνήμης RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 1TB.

Οι προ-παραγγελίες ανακοινώθηκε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει και από τις 15 Ιουνίου το νέο Surface Pro θα είναι διαθέσιμο σε 25 αγορές, μεταξύ των οποίων προς το παρόν δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons