Η Microsoft φέρεται να ετοιμάζει ριζική εσωτερική αναδιοργάνωση

by George Polyzos • On 04-07-2017 • AT 11:08 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Microsoft φέρεται να βρίσκεται σε μία κατάσταση ριζικής αναδιοργάνωσης κυρίως σε ότι αφορά τα τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας.

Σύμφωνα με το Reuters, οι επικεφαλής των τμημάτων μάρκετινγκ της εταιρείας ήδη στέλνουν εσωτερικά ενημερωτικά σημειώματα στις ομάδες των στελεχών τους περιγράφοντας τις επερχόμενες αλλαγές και πώς θα λειτουργεί η νέα δομή των τμημάτων. Τα εν λόγω εσωτερικά υπομνήματα δεν κάνουν λόγο για περικοπές προσωπικού. «Η Microsoft εφαρμόζει αλλαγές που θα της επιτρέψουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών», ήταν το σχόλιο εκπροσώπου της εταιρείας στο Reuters.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η 4η Ιουλίου είναι αργία στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν είναι τυχαίο ότι οι αλλαγές λαμβάνουν χώρα το συγκεκριμένο τετραήμερο.

Παράλληλα, το TechCrunch, βασιζόμενο στο δικό του ρεπορτάζ, υποστηρίζει ότι δεν αποκλείεται η αναδιοργάνωση να συνοδεύεται και από νέες απολύσεις, οι οποίες θα αφορούν τμήματα της εταιρείας απ’ όλο τον κόσμο. Άλλα δημοσιεύματα, όπως του ZDNet, αποφεύγουν να περιγράψουν την κατάσταση με τόσο ζοφερά χρώματα υποστηρίζοντας ότι οι περικοπές θέσεων εργασίας θα είναι λιγότερες από το αναμενόμενο και ότι η Microsoft σκοπεύει να ανακατανείμει το προσωπικό της σε άλλα τμήματα.

Από την πλευρά της η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε πιθανές απολύσεις αλλά ούτε και πιθανό αριθμό απολύσεων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons