Η Microsoft ετοιμάζει νέα παρουσίαση προϊόντων την 23η Μαΐου στη Σαγκάη

by George Polyzos • On 08-05-2017 • AT 12:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Mobile

Στον απόηχο της ανακοίνωσης των Surface Laptop και Windows 10 S η Microsoft έσπευσε να ανακοινώσει νέο event το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου, στη Σαγκάη, στην Κίνα.

Η αμερικανική εταιρεία δεν ανακοίνωσε το περιεχόμενο του event που θα πραγματοποιηθεί στην κινεζική μεγαλούπολη, αλλά σε δήλωση στελέχους στην ιστοσελίδα The Verge ξεκαθαρίστηκε ότι θα πρόκειται για ανακοίνωση νέων hardware προϊόντων.

Θέλοντας να προκαλέσει περαιτέρω το ενδιαφέρον του κοινού η Microsoft υποστηρίζει ότι στο event της Σαγκάης «θα δείξει στον κόσμο τι έρχεται». Αξιοσημείωτο είναι ότι σε σχετικό tweet του Panos Panay, αντιπροέδρου της Microsoft αρμόδιου για τον τομέα των συσκευών Surface, χρησιμοποιήθηκε το hashtag Surface με την επισήμανση ότι πρόκειται να παρευρεθεί στο event κάνοντας πολλούς να εικάσουν ότι πρόκειται να ανακοινωθεί το αναμενόμενο Surface Pro 5.

Σύμφωνα με το Verge, το νέο Surface Pro 5 δεν θα ενσωματώνει πολλά νέα στοιχεία σε σχέση με του προκατόχους του, με κυριότερη ίσως αλλαγή τη χρήση επεξεργαστών της οικογένειας Kaby Lake της Intel.

 

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons