Η Microsoft εξαγοράζει την LinkedIn έναντι 26,2 δισ. δολαρίων

by George Polyzos • On 13-06-2016 • AT 4:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Newsroom

satya-nadella

Με ανακοίνωσή της η Microsoft γνωστοποίησε την εξαγορά της LinkedIn, έναντι συνολικού τιμήματος που θα ανέλθει στα 26,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όπως έγινε γνωστό η LinkedIn θα διατηρήσει «το brand, την κουλτούρα και την ανεξαρτησία της ενώ και ο Jeff Weiner θα διατηρήσει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου».

Σε δήλωσή του ο Satya Nadella, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft σημείωσε: «Η ομάδα του LinkedIn έχει δημιουργήσει μία φανταστική επιχείρηση επικεντρωμένη στη διασύνδεση μεταξύ των επαγγελματιών, σε παγκόσμια κλίμακα. Μαζί μπορούμε να επιταχύνουμε την ανάπτυξη του LinkedIn, όπως και των Microsoft Office 365 και Dynamics, καθώς επιδιώκουμε την ενδυνάμωση κάθε ατόμου και κάθε οργανισμού στον πλανήτη».

«Καθώς έχουμε αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος συνδέεται με την επαγγελματική ευκαιρία, αυτή η σχέση με τη Microsoft και ο συνδυασμός των υπηρεσιών cloud με το δίκτυο του LinkedIn, πλέον μας δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε επίσης τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος εργάζεται», δήλωσε ο Jeff Weiner.

Όπως έγινε γνωστό η εξαγορά έχει την υποστήριξη των διοικητικών συμβουλίων και των δύο εταιρειών. Το κοινωνικό δίκτυο LinkedIn διαθέτει 433 εκατομμύρια μέλη με πάνω από 105 εκατομμύρια μοναδικές επισκέψεις κάθε μήνα. Επιπλέον, διαθέτει πάνω από επτά εκατομμύρια ενεργές ευκαιρίες εργασίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons