Η Logicom επίσημα Cloud Solution Provider της Microsoft

by George Polyzos • On 20-07-2016 • AT 12:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

cloud-technology-concept

Η Logicom έχει διοριστεί από την Microsoft να παρέχει λύσεις Cloud μέσω του προγράμματος Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) με έμφαση στις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Ο σκοπός του προγράμματος CSP είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες και η διεύρυνση των πωλήσεων υπηρεσιών cloud μέσα από την ενίσχυση της ικανότητας των συνεργατών της Microsoft να παρέχουν, να υποστηρίζουν και να διαχειρίζονται τις λύσεις και τα προϊόντα Microsoft Cloud, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Office 365, Azure, Microsoft CRM Online και Windows Intune αλλά και πολλές άλλες λύσεις.

Με την ενεργοποίηση της Logicom στο πρόγραμμα CSP, οι συνεργάτες της θα λαμβάνουν κάθε μήνα ένα τιμολόγιο που θα ενσωματώνει όλες τις μηνιαίες συνδρομές για προϊόντα και λύσεις Cloud όπως και τις άλλες υπηρεσίες και προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουν.

Επιπρόσθετα, η Logicom θα παρέχει στο κανάλι της και υπηρεσίες υποστήριξης και μετάβασης στο Cloud. Με αυτό τον τρόπο οι συνεργάτες της θα μπορούν να δημιουργούν περισσότερη αξία για τους δικούς τους πελάτες και να κτίσουν τους δικούς τους συνδυασμούς λύσεων και υπηρεσιών, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία τους στο Cloud.

Προϊόντα και υπηρεσίες από το πρόγραμμα CSP θα ενσωματωθούν στο Logicom Cloud Marketplace, το οποίο αναμένεται να τεθεί σύντομα σε παραγωγική λειτουργία. Το Logicom Cloud Marketplace είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης στρατηγικής συνεργασίας της Logicom με την ALSO με στόχο να προσφέρεται μια σύγχρονη εμπειρία στους συνεργάτες και πελάτες τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons