Η LG Ultra HD TV UH950V διαθέσιμη στην Ελλάδα

by George Polyzos • On 05-04-2016 • AT 9:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG UH950V UHD TV

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι ξεκινά τη διάθεση της νέας σειράς LG Ultra HD TV UH950V στην ελληνική αγορά.

Με τη λειτουργία LG ColorPrime Plus η οποία μεγαλώνει το εύρος των χρωμάτων που μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη το νέο μοντέλο της LG προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία θέασης. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα διευρυμένο χρωματικό φάσμα για να αποδίδει ακόμα περισσότερες αποχρώσεις και σκιές, δημιουργώντας εικόνες μεγάλου βάθους και ρεαλισμού.

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ακόμα πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες, αφού μέσω της τεχνολογίας High Dynamic Range (HDR Super) με λειτουργία Dolby Vision το περιεχόμενο 4K HDR παρουσιάζεται ακριβώς όπως πρέπει να είναι.

Εκτός από τον τομέα της εικόνας, η LG ανεβάζει τον πήχη και στον τομέα του ήχου. Σε συνεργασία με τη harman/kardon, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές high-end προϊόντων ήχου παγκοσμίως, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι εντυπωσιακό και δύσκολα συναντάται σε αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.

Άλλο ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της LG Ultra HD TV UH950V βρίσκεται στην εμπειρία χρήσης η οποία επιτυγχάνεται με την πλατφόρμα LG webOS 3.0. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα και γρήγορα στις λειτουργίες της τηλεόρασης, με αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο.

Επιπρόσθετα, προσφέρει τέσσερις έξυπνες λειτουργίες, τo Magic Zoom για τη μεγέθυνση αντικειμένων και γραμμάτων, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας, το Magic Mobile Connection, για εύκολη σύνδεση του κινητού με την LG SMART τηλεόραση δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση στις εφαρμογές της συσκευής τους από την οθόνη της.

Οι άλλες 2 λειτουργίες είναι το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote και το Magic sound tuning το οποίο αναλύει το δωμάτιο και τις συνθήκες που έχει τοποθετήσει ο χρήστης την τηλεόραση και κάνει τις αντίστοιχες προσαρμογές προσφέροντας τον κατάλληλο ήχο.

Λόγω της ευρείας γωνίας θέασης της οθόνης και του 3D Color Mapping που εκφράζει ρεαλιστικά χρώματα χάρη στον 3D Gamut Mapping αλγόριθμο, οι εικόνες μένουν ακριβώς στην ίδια θέση από οποιαδήποτε γωνία επιτρέποντας στους θεατές να απολαμβάνουν ζωντανά, φυσικά και ζωηρά χρώματα από όπου κάθονται ελαχιστοποιώντας τις στρεβλώσεις.

Τέλος, η λειτουργία Billion Rich Colors διαιρεί και υποδιαιρεί τα χρώματα σε ένα ευρύτερο φάσμα με τελικό αποτέλεσμα χρώματα 64 φορές πιο πλούσια από εκείνα των συμβατικών LCD τηλεοράσεων και το Contrast Maximizer αναλύει τόσο τα αντικείμενα όσο και το περιβάλλον που βρίσκονται κάνοντας τα αντικείμενα πιο φωτεινά και το background πιο σκούρο, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη αναλογία αντίθεσης.

Η σειρά LG Ultra HD UH950V κυκλοφορεί στις 65 και 55 ίντσες και θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τον Απρίλιο του 2016.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons