Η LG παρουσιάζει τη νέα της K Series και το Stylus 3 για το 2017

by George Polyzos • On 28-12-2016 • AT 12:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η LG Electronics θα παρουσιάσει τέσσερα νέα μοντέλα smartphones μεσαίας κατηγορίας από την K Series και το νέο Stylus 3 στην CES 2017 στο Λας Βέγκας.

Οι νέες συσκευές μεσαίας κατηγορίας είναι εξοπλισμένες με τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά και την τεχνολογία αιχμής που φέρουν οι premium ναυαρχίδες της LG, όπως τον ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών της μπροστινής κάμερας και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής.

Η ανανεωμένη Κ Series της LG ακολουθεί την αρχική φιλοσοφία ότι ο κάθε καταναλωτής αναζητάει κάτι διαφορετικό σε ένα smartphone. H LG αντί να προσφέρει ένα βασικό μοντέλο smartphone και να περιμένει τους καταναλωτές να προσαρμοστούν ανάλογα, σχεδίασε την K Series με γνώμονα τις διαφορετικές ανάγκες τους.

Το K10 θα διαθέτει οθόνη αφής HD In-cell 5.3 και 5 Megapixel ευρυγώνια 120 μοιρών εμπρόσθια κάμερα η οποία συμπληρώνει την πίσω κάμερα 13 Megapixel που έχει χρησιμοποιηθεί σε συσκευές της LG G Series. Επιπλέον προηγμένα χαρακτηριστικά που συνήθως δεν είναι διαθέσιμα σε smartphones αυτής της κατηγορίας είναι o σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, το μεταλλικό, ανθεκτικό αλλά και λεπτό πλαίσιο 7,9 χιλιοστών και ο 2.5D Arc Glass σχεδιασμός.

Το Κ8 διαθέτει οθόνη αφής 5 ιντσών HD In-cell και παρέχει υψηλής ποιότητας απόδοση με 5 Megapixel εμπρόσθια κάμερα και 13 Megapixel πίσω κάμερα ενισχύοντας τα έξυπνα χαρακτηριστικά εμπειρίας χρήσης της LG, όπως οι λειτουργίες Auto Shot και Gesture Shot κάνοντας τη λήψη των selfies ακόμη πιο διασκεδαστική. Η λειτουργία Auto Shot ενεργοποιεί αυτόματα το κλείστρο της εμπρόσθιας κάμερας, όταν το πρόσωπο του χρήστη εντοπιστεί ενώ η λειτουργία Gesture Shot πραγματοποιεί τη λήψη φωτογραφιών selfies με μία απλή κίνηση, χωρίς να χρειάζεται να πατήσει το κουμπί του κλείστρου κουνώντας το τηλέφωνο στην πιο κρίσιμη στιγμή.

Το Κ4 είναι εξοπλισμένο με μία ευαίσθητη οθόνη αφής In-cell 5 ιντσών, 5 Megapixel εμπρόσθια και πίσω κάμερα, καθώς και τις λειτουργίες Auto Shot και Gesture Shot που είναι διαθέσιμες και στο Κ8. Διαθέτει λεπτό σχεδιασμό με πλαίσιο 7,9 χιλιοστών, αποσπώμενη μπαταρία 2.500mAh, καθώς και υποδοχή για microSD για επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Το μικρότερο μοντέλα της σειράς, το K3 διαθέτει οθόνη αφής On-cell 4,5 ιντσών, πίσω κάμερα 5 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 2 Megapixel υποστηρίζοντας επίσης τη λειτουργία Gesture Shot. Με μια υποδοχή microSD και 2.100mAh αποσπώμενη μπαταρία, το Κ3 προσφέρει πολλές δυνατότητες που δεν είναι διαθέσιμες σε άλλα ανταγωνιστικά smartphones αυτής της κατηγορίας.

Η LG επίσης θα παρουσιάσει και το Stylus 3, την τελευταία έκδοση του Stylus smartphone μεσαίας κατηγορίας (Stylo στις Ηνωμένες Πολιτείες). Το Stylus 3 προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία γραφής με μία γραφίδα διαμέτρου 1,8 χιλιοστών προσφέροντας την αίσθηση ενός πραγματικού στυλό όταν ο χρήστης γράφει στην οθόνη.

Το Stylus 3 διαθέτει επίσης σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και ενισχυμένη εμπειρία χρήσης με τις λειτουργίες Pen Pop 2.0, Pen Keeper και Screen-off Memo. Με το Pen Pop 2.0, o χρήστης δεν χάνει ποτέ τις σημειώσεις και τα υπομνήματά του, καθώς μπορεί να τα ρυθμίσει να εμφανίζονται κάθε φορά που μετακινεί τη γραφίδα από την οθόνη. Το Pen Keeper στέλνει μία προειδοποίηση όταν η γραφίδα είναι απομακρυσμένη από το τηλέφωνο, ενώ το screen-off Memo επιτρέπει στους χρήστες να σημειώνουν απευθείας πάνω στην οθόνη, ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons