Η LG λανσάρει το νέο της monitor 24MP88HV στις 24 ίντσες

by George Polyzos • On 17-04-2016 • AT 9:16 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

LG -24ΜP88ΗV_photo 2

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου monitor 24ΜP88ΗV που συνδυάζει τις επιδόσεις με τον λεπτό, διακριτικό σχεδιασμό.

Το νέο monitor της LG διαθέτει πάνελ τεχνολογίας IPS αποδίδοντας τα χρώματα με εξαιρετική ακρίβεια και ευκρίνεια χρησιμοποιώντας πάνω από το 99% του χρωματικού χώρου sRGB.

Ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) επιτρέπει στον καταναλωτή να απολαμβάνει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας ακόμα και όταν οι σκηνές είναι πραγματικά σκοτεινές ενώ με τη λειτουργία MAXXAUDIO ο χρήστης απολαμβάνει ήχο σε υψηλή ποιότητα χωρίς να υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστά ηχεία.

Επιπλέον, η νέα οθόνη ενσωματώνει τη λειτουργία Flicker Safe & Reader Mode, η οποία προστατεύει τα μάτια του χρήστη από την καταπόνηση και την κούραση, που προκαλούνται μετά από πολύωρη χρήση της οθόνης.

LG -24ΜP88ΗV_photo 1

Συνεχίζοντας με τα χαρακτηριστικά του 24ΜP88ΗV, η νέα προϊοντική πρόταση της LG διαθέτει τη λειτουργία OnScreen Control με δυνατότητα τροποποίησης των ρυθμίσεων της οθόνης με μερικά μόνο κλικ χωρίς να χρειάζεται να γίνει χρήση των κουμπιών που βρίσκονται στο monitor. Επιπλέον, η λειτουργία My Display Presets επιτρέπει τη χρήση εξατομικευμένων modes εικόνας για συγκεκριμένα software. Μάλιστα, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, εφαρμόζεται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να επιλέγει το mode εικόνας κάθε φορά.

Mε τη χρήση του Split Screen, η οθόνη μπορεί να χωριστεί σε πολλαπλά τμήματα επιτρέποντας στους πολυάσχολους χρήστες να είναι περισσότερο παραγωγικοί και να υλοποιούν συγχρόνως πολλές εργασίες. Οι προηγμένες επιλογές που προσφέρει περιλαμβάνουν 4 τύπους Picture-in-Picture (PIP) Mode μεταξύ 14 επιλογών. To monitor κάνει επίσης χρήση αλγορίθμων χρωματικής αναθεώρησης για να βοηθήσει εκείνους που έχουν πρόβλημα να ξεχωρίζουν συγκεκριμένα εύρη χρωμάτων ώστε να μπορούν να βλέπουν όλο το σημαντικό περιεχόμενο.

Τέλος, η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία ‘Infinity Display Design’ και ‘ArcLine Stand’ συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία της οθόνης και τον κυρτό εργονομικό σχεδιασμό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons