Η LG λανσάρει στην ελληνική αγορά την OLED Double Sided Digital Signage

by George Polyzos • On 17-12-2016 • AT 9:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

lg-oled-double-sided-2

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας 55 ιντσών LG OLED Double Sided Digital Signage οθόνης στην ελληνική αγορά, ένα από τα πιο εξελιγμένα προϊόντα της αγοράς Digital Signage.

Η νέα διπλής όψεως οθόνη με 360° γωνία θέασης πολλαπλών χρήσεων είναι ένα τεχνολογικό έργο τέχνης, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: είτε με ανάρτηση οροφής (ceiling suspension), είτε με στήριγμα στο τοίχο (wall mount) είτε με βάση δαπέδου. Με τη χρήση μόνο ενός remote controller, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει μεταξύ τους ή να προβάλλει το ίδιο περιεχόμενο και στις δυο οθόνες.

Επιπλέον, επιτρέπεται η απρόσκοπτη προβολή περιεχομένου και στις δύο όψεις της οθόνης, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εμπειρία και περιεχόμενο στους καταναλωτές. Τέλος, χάρη στην τεχνολογία OLED αποδίδει το «απόλυτο μαύρο» και καταπληκτική αντίθεση για πιο ευκρινείς και πιο ρεαλιστικές εικόνες, θέτοντας νέα όρια στην επαγγελματική κατηγορία.

lg-oled-double-sided-1

Η νέα οθόνη της LG συνεισφέρει στο μέγιστο βαθμό στην ανάπτυξη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε εμπορικούς και δημόσιους χώρους ιδιαίτερης και προσεγμένης αισθητικής, όπως εμπορικά κέντρα, καταστήματα λιανικής, αεροδρόμια, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και γραφεία.

H 55 ιντσών LG OLED Double Sided Digital Signage οθόνη είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons