Η LG υπολογίζεται ότι θα πουλήσει έως και 10 εκατ. LG G5

by George Polyzos • On 01-03-2016 • AT 12:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G5

Το LG G5 αποτέλεσε μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress και σειρά αναλυτών θεωρούν ότι μπορεί να είναι και εμπορική επιτυχία για την κορεατική εταιρεία.

Σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal αναφέρεται σε αναλυτές διαφορετικών εταιρειών των οποίων οι απόψεις συγκλίνουν στην πρόβλεψη ότι το LG G5 θα μπορούσε να πουλήσει έως και 10 εκατομμύρια μονάδες, εντός του 2016.

Ενδεικτική είναι η άποψη των αναλυτών του IBB Consulting Group, ότι η LG Electronics προσφέρει τελικά κάτι που το κοινό θα αγόραζε. Σύμφωνα με την άποψή τους η LG προσφέρει αυτό που έλειπε από το περυσινό Galaxy S6, δηλαδή την αφαιρούμενη μπαταρία και την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου μέσω καρτών microSD.

Μάλιστα, τονίζεται ότι όχι μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά προσφέρονται με το G5 αλλά επιπλέον έχει γίνει και ένα βήμα παραπέρα με το Magic Slot και τις πολλαπλές επιλογές για την καλύτερη απόδοση του ήχου και την κάμερα.

Από την άλλη πλευρά, αναλυτές της Counterpoint Technology Market Research πιστεύουν ότι η LG Electronics θα μπορέσει να «κλέψει» μερίδια αγοράς από τις HTC, Sony και Microsoft, εάν μπορέσει να πλασάρει τη ναυαρχίδα της με ακόμη καλύτερο μάρκετινγκ.

Μειονέκτημα ωστόσο θεωρείται για τους αναλυτές το γεγονός ότι τα Galaxy S7 και S7 edge είναι ήδη διαθέσιμα για προ-παραγγελία με τις πρώτες αφίξεις στα χέρια των πρώτων καταναλωτών να γίνονται πριν τα μέσα Μαρτίου. Αντίθετα, οι προ-παραγγελίες του LG G5 δεν θα ξεκινήσουν πριν τις 18 Μαρτίου με τις πρώτες παραλαβές να τοποθετούνται για τον Απρίλιο.

Απάντηση στο παραπάνω μειονέκτημα δόθηκε μέσω του Reuters από τον επικεφαλής του LG Mobile Division, Juno Cho, ο οποίος υποστήριξε ότι η εταιρεία σχεδιάζει μία άκρως επιθετική προώθηση της νέας ναυαρχίδας με στόχο τη σημαντική αύξηση των πωλήσεων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons