Η LG Hellas εξοπλίζει επαγγελματίες οδηγούς

by George Polyzos • On 29-04-2015 • AT 9:15 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG_HBS-750_Black_2

Η LG Electronics Hellas συνεργάστηκε με την εταιρεία υπηρεσιών μετακινήσεων Taxiplon, διαθέτοντας σε οδηγούς της εταιρείας τα ασύρματα ακουστικά της σειράς LG Tone Pro Bluetooth.

Συγκεκριμένα, διατέθηκαν 60 ασύρματα ακουστικά σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί, οι οποίοι αξιολόγησαν το συγκεκριμένο μοντέλο ως πάρα πολύ πρακτικό και εύχρηστο, ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιάστηκαν από τις επιδόσεις και το σχεδιασμό του.

Στην ελληνική αγορά διατίθενται τα ακουστικά HBS-750 της ίδιας σειράς, τα οποία προσφέρουν αληθινή ελευθερία κινήσεων και αυτονομία, αφού διαθέτουν κομψό εργονομικό σχεδιασμό, βραβευμένο με «Best of the Best» στα Reddot Design Awards 2014, και είναι ελαφριά και άνετα στη χρήση.

Ο minimal σχεδιασμός προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση, με όλα τα κουμπιά να βρίσκονται τοποθετημένα στη μία πλευρά, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο το χρήστη. Επιπλέον, τα στερεοφωνικά ακουστικά της LG διαθέτουν τεχνολογία aptX, η οποία διασφαλίζει άψογη μετάδοση του ηχητικού περιεχομένου μέσω Bluetooth και ενισχύει την ίδια ποιότητα ήχου ενός τυπικού CD, για να απολαμβάνουν οι χρήστες καθαρό ήχο. Χάρη στη λειτουργία VoLTE/HD, ο ήχος μεταδίδεται με μεγάλη ευκρίνεια για υψηλή ποιότητα στην αναπαραγωγή του ήχου κατά την εκτέλεση κλήσεων.

Τέλος, μία σειρά από προηγμένες λειτουργίες επιτρέπουν μεταξύ άλλων στους χρήστες να ενεργοποιούν τη δόνηση για ειδοποιήσεις κλήσεων ή μηνυμάτων, να λαμβάνουν φωνητικές ενημερώσεις κατάστασης και να λαμβάνουν ακόμα και τα μηνύματά τους μέσω ειδικής εφαρμογής της LG από τα ακουστικά τους.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons