Η LG επιβεβαιώνει την παρουσίαση του LG G6 στο MWC του 2017

by George Polyzos • On 08-02-2017 • AT 1:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η LG Electronics προχώρησε σε επιβεβαίωση του λανσαρίσματος του LG G6 στο επικείμενο MWC μέσω της αποστολής της επίσημης πρόσκλησης «LG G6 Day» σε εκπροσώπους του Τύπου.

Παρόλο που η διαδικτυακή φημολογία τοποθετούσε την παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της LG λίγο πριν την έναρξη του Mobile World Congress, μέχρι και χθες δεν υπήρχε ουσιαστική επίσημη επιβεβαίωση, εκτός από ορισμένα teasers. Ωστόσο, η αποστολή της παρακάτω πρόσκλησης ξεκαθαρίζει τα πράγματα και μας ενημερώνει ότι η παρουσίαση του G6 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στη Βαρκελώνη και συγκεκριμένα στο Sant Jordi Club.

Πέρα από το μέρος και την ώρα η μόνη άλλη πληροφορία που δίνεται αφορά την οθόνη της συσκευής μέσω της φράσης «big screen that fits» και σε συνδυασμό με μια απεικόνιση όπου εμφανίζεται η οθόνη του smartphone και ένα χέρι που φαίνεται να κρατά ένα σχέδιο της συσκευής.

Ο τρόπος που γίνεται η απεικόνιση αφήνει να εννοηθεί ότι η συσκευή θα διατηρήσει συμπαγείς τις διαστάσεις της αλλά με εξαιρετικά περιορισμένα bezels που θα δίνουν χώρο για «περισσότερη» οθόνη. Προφανώς αυτά δεν είναι επίσημα στοιχεία αλλά θα πρέπει να θεωρηθούν ασφαλείς εκτιμήσεις εάν αναλογιστούμε και τις πρόσφατες φήμες και διαρροές,

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του το νέο LG G6 αναμένεται να χρησιμοποιεί ειδικές διόδους ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση της μπαταρίας (το πάθημα της Samsung γίνεται μάθημα για όλους) και επεξεργαστή Snapdragon 821 αντί του Snapdragon 835 (για τον οποίο έχει την αρχική αποκλειστικότητα η Samsung).

Σύμφωνα με ορισμένες φήμες το LG G6 θα καταστεί εμπορικά διαθέσιμο από τις αρχές Απριλίου στοιχείο που αν επιβεβαιωθεί θα δώσει στην εταιρεία μικρό προβάδισμα απέναντι στη Samsung και στο λανσάρισμα των Galaxy S8 και S8 Plus.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons