Η LG Electronics θα λανσάρει το νέο LG G5 τον Φεβρουάριο

by George Polyzos • On 10-12-2015 • AT 4:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-Logo

Έντονη είναι η φημολογία στο Διαδίκτυο ότι η LG Electronics πρόκειται να ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα, ενδεχομένως με την ονομασία LG G5, τον προσεχή Φεβρουάριο.

Η νέα συσκευή αναμένεται να ενσωματώνει περαιτέρω βελτιώσεις στην κάμερα αλλά και σημαντική αναβάθμιση στον τομέα της βιομετρικής ασφάλειας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ταϊβάν το LG G5 θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,6 ιντσών διατηρώντας την ανάλυση QHD.

Αντίθετα, δεν θα υπάρχει η δερμάτινη πλάτη που είδαμε στο LG G4, η οποία θα αντικατασταθεί από μεταλλική unibody κατασκευή. Ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιείται θα είναι το κορυφαίο μοντέλο της Qualcomm, δηλαδή ο Snapdragon 820.

Σε επίπεδο κάμερας, αναμένεται να υπάρχει αισθητήρας 1/2 ίντσας και ανάλυσης στα 20 ή 21 Megapixel, στοιχείο που θα αποτελεί σημαντική βελτίωση σε σχέση με τον αισθητήρα 1/2.6 ίντσας και ανάλυσης 16 Megapixel του G4.

Στο εμπρόσθιο τμήμα αναμένεται να υπάρχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα επαναληφθεί το «πείραμα» της dual-camera που δοκίμασε η LG στο LG V10.

Τέλος, το LG G5 αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, κάτι που δεν διέθεταν τα G3 και G4 αλλά που η κορεατική εταιρεία δοκίμασε στο V10.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναφορά ότι το G5 θα διαθέτει και δεύτερο σύστημα βιομετρικής ασφάλειας που θα αφορά την αναγνώριση της ίριδας του ματιού του χρήστη, όπως συμβαίνει στα πρόσφατα Lumia που λανσάρισε η Microsoft.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons