Η LG Electronics παρουσιάζει νέα ολοκληρωμένη λύση για Outdoor Digital Signage

by George Polyzos • On 25-03-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Η LG Electronics Hellas παρουσίασε στην ελληνική αγορά τη νέα ολοκληρωμένη λύση digital signage εξωτερικού χώρου XE3C, ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες.

Η νέα outdoor digital signage λύση αποτελείται από τα αντίστοιχα μοντέλα οθονών υψηλής φωτεινότητας και outdoor digital signage cases. Η καινούρια πρόταση της LG έρχεται σε δύο διαστάσεις με οθόνες 55 και 75 ιντσών που προσφέρουν επιδόσεις και υψηλή αξιοπιστία για κάθετη ή οριζόντια τοποθέτηση ακόμα και σε αυτόνομη βάση δαπέδου.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά προβάλλοντας περιεχόμενο με ζωντανά χρώματα και εικόνες εξαιρετικής απόδοσης ακόμη και όταν λειτουργούν κάτω από το έντονο φως του ήλιου ή κάτω από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα εύχρηστα και αποδοτικά συνδυάζοντας την οικονομική κατανάλωση ενέργειας με την απλή και εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση, ενώ τα outdoor digital signage cases είναι εξαιρετικά ανθεκτικά φέροντας διεθνή πιστοποίηση IP56.

Οι νέες οθόνες εξωτερικού χώρου της LG διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας όπως το M+ panel το οποίο μειώνει τη χρήση ενέργειας κατά 31% σε σχέση με τα συμβατικά RGB panel, ενώ οι οθόνες είναι εξοπλισμένες επίσης με τον αισθητήρα αυτόματης φωτεινότητας (auto-brightness sensor) και τον προγραμματιστή προκαθορισμένου χρόνου (preset time scheduler). Επιπλέον, ο οπίσθιος φωτισμός σε συγκεκριμένες περιοχές της οθόνης μπορεί να ελεγχθεί, αυξάνοντας τα επίπεδα αντίθεσης επιτρέποντάς της να παρέχει πιο ακριβείς, λεπτομερείς εικόνες.

Τα νέα μοντέλα ενσωματώνουν επίσης την τεχνολογία FPR (Film-type Patterned Retarder) καθώς και το φίλτρο QWP (Quarter Wave Plate) προσφέροντας με αυτό τον τρόπο υψηλά επίπεδα ορατότητας ακόμα και σε όσους φορούν γυαλιά με πολωτικούς (polarized) φακούς. Με οθόνη τεχνολογίας IPS που προσφέρει μεγάλη γωνία θέασης και ειδική αντι-ανακλαστική επίστρωση που μειώνει τις παρεμβολές τόσο του εξωτερικού όσο και του οπίσθιου φωτισμού, οι νέες οθόνες τις LG αποτελούν την ιδανική επιλογή για εξωτερικούς χώρους.

H νέα ολοκληρωμένη λύση outdoor digital signage είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, φέροντας διεθνή πιστοποίηση IP56, ενώ εξασφαλίζει προστασία από τη σκόνη, την υγρασία και άλλες δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες. Ακόμη, η εξαιρετικά αξιόπιστη απόδοση της κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, μειώνει τη χρήση της λειτουργίας ψύξης, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που φέρει όμως δε σταματούν καθώς το case της οθόνης διαθέτει προστατευτικό γυαλί πάχους 7,5 χιλιοστών προφυλάσσοντας το panel από βανδαλισμούς και χτυπήματα ενώ τα τρία επίπεδα θερμικής διαχείρισης αποτρέπουν την υπερθέρμανση.

Τέλος, η ενσωματωμένη υπηρεσία web monitoring επιτρέπει τον έλεγχο μιας σειράς παραμέτρων από απόσταση προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα να ελέγχει εύκολα και απλά τη λειτουργία της οθόνης και το περιεχόμενο που εμφανίζεται σε αυτή. Τέλος, οι νέες οθόνες διαθέτουν δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης είτε κάθετα είτε οριζόντια καθώς και με βάση δαπέδου για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Η νέα ολοκληρωμένη λύση outdoor digital signage της LG είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons