Η LG Electronics ανακοινώνει τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG UH603V

by George Polyzos • On 17-09-2016 • AT 10:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG- 43 UHD 603V

Η LG Electronics παρουσίασε στην ελληνική αγορά τη σειρά τηλεοράσεων LG UH603V, που περιλαμβάνει δύο μοντέλα τηλεοράσεων 4Κ Ultra HD 43 και 49 ιντσών.

Η νέα σειρά LG UH603V διαθέτει HDR Pro το οποίο προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης έτσι ώστε να δημιουργούνται πιο καθαρές και ζωντανές εικόνες. Επιπλέον, και για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στη φυσικότητα των χρωμάτων που αναπαράγει, η νέα τηλεόραση της LG, μέσω της τεχνολογίας 3D Color Mapping, κάνει χρήση του αλγόριθμου 3D Gamut Mapping προκειμένου να ελαχιστοποιεί τις στρεβλώσεις και να απολαμβάνει ο θεατής φυσικά και πλούσια χρώματα.

Τα νέα μοντέλα της LG είναι εξοπλισμένα με τη βραβευμένη πλατφόρμα LG webOS 3.0. η οποία διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον απλοποιώντας τη χρήση και προσφέροντας μια σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες για μια αξεπέραστη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

LG -49 UHD 603V

Από πλευράς ήχου, διαθέτουν τη λειτουργία ULTRA Surround η οποία επιτρέπει σε ένα συμβατικό δι-κάναλο ηχείο να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτα-κάναλο ηχείο ενισχύοντας την 4Κ εμπειρία θεάσεις αφού ο θεατής αποκτά πρόσβαση στην τεχνολογία ULTRA Surround sound.

Επιπρόσθετα, το πλήθος των πλούσιων smart χαρακτηριστικών και των δύο μοντέλων όπως το Magic Zoom, Magic Mobile connection, καθώς και άλλα όπως το Smart Sound Mode, εξασφαλίζουν στους χρήστες μία μαγική, ‘έξυπνη’ και ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Τέλος, οι τηλεοράσεις της σειράς LG UH603V διαθέτουν τη λειτουργία Energy Saving, η οποία προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να ελέγχει τον οπίσθιο φωτισμό και να τον προσαρμόζει στις ανάγκες του, εξοικονομώντας ενέργεια.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG UH603V είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons