Η LG αναμένει οι πωλήσεις του G4 να φτάσουν τις 12 εκατ. συσκευές

by George Polyzos • On 30-04-2015 • AT 3:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G4_Ceramic

Αισιόδοξα εμφανίζονται τα στελέχη της LG Electronics καθώς μόλις λίγα 24ωρα μετά το λανσάρισμα του LG G4 προβλέπουν οι πωλήσεις της νέας ναυαρχίδας να φτάσουν τις 12 εκατομμύρια συσκευές.

Οι εκτιμήσεις των στελεχών της εταιρείας φιλοξενήθηκαν στην κορεατική ιστοσελίδα Yonhap News. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι πωλήσεις της προηγούμενης ναυαρχίδας G3 έφτασαν τις 10 εκατομμύρια συσκευές, οπότε καθίσταται σαφές ότι οι προσδοκίες για την εμπορική πορεία του G4 είναι μεγάλες.

Αν και το G4 διατηρεί το ίδιο μέγεθος οθόνης με το G3, εντούτοις η 5,5 ιντσών Quad HD οθόνη είναι βελτιωμένη υιοθετώντας ελαφρώς κυρτό σχήμα που προσφέρει αύξηση της φωτεινότητας και καλύτερη απόδοση των χρωμάτων.

Στο εσωτερικό, η νέα κορεατική ναυαρχίδα χρησιμοποιεί τον εξαπύρηνο και 64μπιτο Snapdragon 808 και κάνει την έκπληξη με την κύρια κάμερα διαφράγματος f/1.8 που επιτρέπει σε 80% περισσότερο φως να φτάνει στον αισθητήρα εικόνας και αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel.

LG G4_Genuine Leather2

Η εμπρόσθια κάμερα είναι ανάλυσης 8 Megapixel ενώ η συσκευή ενσωματώνει μνήμη RAM μεγέθους 3 GB, αποθηκευτικό χώρο 32 GB με δυνατότητα επέκτασης και μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh. Επιπλέον, στις επιλογές του χρήστη θα είναι και μία έκδοση της συσκευής με επένδυση αυθεντικού δέρματος.

LG G4_Genuine Leather

Τέλος, το νέο LG G4 ενσωματώνει το νέο ανθρωποκεντρικό περιβάλλον λειτουργίας UX 4.0, που υπόσχεται μεγαλύτερη ευκολία και άνεση, ενώ κατανοεί και ανταποκρίνεται ακόμα καλύτερα στις μοναδικές ανάγκες κάθε χρήστη. Το ανανεωμένο UX εξαλείφει τα περιττά βήματα, ενώ παρέχει περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης για προχωρημένους χρήστες.

Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς αποτελούν οι ειδικές συμφωνίες που έχει συνάψει η LG Electronics με στόχο την αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας του χρήστη του νέου G4. Έτσι, τo πρόγραμμα ‘Google Office’ είναι προ-εγκατεστημένο στη νέα συσκευή για εύκολη ανταπόκριση on-the-go, ενώ οι χρήστες του G4 θα λαμβάνουν δωρεάν για δύο χρόνια επιπλέον 100GB αποθηκευτικού χώρου στο ‘Google Drive’.

Επιπλέον, με τη λειτουργία ‘MirrorLink’ και το LG G4, οι ιδιοκτήτες οχημάτων Volkswagen θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν μια ειδικά σχεδιασμένη για αυτοκίνητα έκδοση του περιβάλλοντος του G4 στην κεντρική οθόνη του ταμπλό, για άμεση ενσωμάτωση του περιεχομένου των επαφών, της πλοήγησης και της μουσικής από το νέο smartphone.

Στην ελληνική αγορά το LG G4 αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τις αρχές του Ιουνίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons