Η LG ανακοίνωσε τη νέα UH850V της σειράς τηλεοράσεων 4Κ SUPER UHD

by George Polyzos • On 17-03-2016 • AT 10:24 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG SUPER UHD TV -UH 85 photo 2

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά του της UH850V, νέου μοντέλου τηλεόρασης της σειράς LG 4Κ SUPER UHD.

Η νέα πρόταση της LG ενσωματώνει την τεχνολογία High Dynamic Range (HDR Super) με λειτουργία Dolby Vision για πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες, προκειμένου οι χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο 4K HDR ακριβώς όπως πρέπει να είναι. Επιπλέον, χάρη στη διευρυμένη γκάμα χρωμάτων της IPS 4K Quantum οθόνης, η θέαση περιεχομένου μετατρέπεται σε μια συναρπαστική εμπειρία που μαγεύει τον χρήστη.

Τα χαρακτηριστικά που φέρει το συγκεκριμένο μοντέλο δε σταματούν εδώ, αφού μέσω της λειτουργίας LG ColorPrime Plus, το εύρος των χρωμάτων που μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη μεγαλώνει. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα διευρυμένο χρωματικό φάσμα για να αποδίδει περισσότερες αποχρώσεις και σκιές, δημιουργώντας εικόνες μεγάλου βάθους και ρεαλισμού.

Επιπρόσθετα και για πιο ακριβείς εικόνες, η νέα τηλεόραση της LG κάνει χρήση της τεχνολογίας LG ULTRA Luminance ενισχύοντας την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών της οθόνης, εντείνοντας έτσι το αποτέλεσμα του HDR.

Από πλευράς ήχου, το νέο μοντέλο της LG είναι εξοπλισμένο με ηχοσύστημα σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη harman/kardon, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές high-end προϊόντων ήχου παγκοσμίως.

Η νέα τηλεόραση ενσωματώνει επίσης την πλατφόρμα LG webOS 3.0, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα και γρήγορα στις λειτουργίες της τηλεόρασης. Με αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο, η webOS 3.0 συνεχίζει να προσφέρει τα βασικά χαρακτηριστικά εισάγοντας ταυτόχρονα νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά που απευθύνονται σε ακόμα περισσότερους χρήστες.

LG SUPER UHD TV -UH 85 photo 1

Η πλατφόρμα προσφέρει τρεις «έξυπνες» λειτουργίες, τις Magic Zoom, Magic Mobile Connection και το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote. Συγκεκριμένα, η λειτουργία Magic Zoom επιτρέπει τη μεγέθυνση αντικειμένων και γραμμάτων, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας, ενώ με τη λειτουργία Magic Mobile Connection, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν εύκολα το κινητό τους με την LG SMART τηλεόρασή τους και να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές της συσκευής τους από την οθόνη της.

Εστιάζοντας στην ποιότητα της εικόνας και του ήχου, η νέα τηλεόραση της LG διαγράφει μία ξεχωριστή πορεία και επαναπροσδιορίζει τον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας.

Το μοντέλο LG UH850V αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τα τέλη Μαρτίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons