Η LG ανακοινώνει τις οθόνες UltraFine 5K και 4K για υπολογιστές Mac

by George Polyzos • On 31-10-2016 • AT 3:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

lg-ultrafine-5k-4k-monitors

Η LG Electronics ανακοίνωσε δύο νέες υπέρ-υψηλής ανάλυσης οθόνες, τις UltraFine 5K Display και UltraFine 4K Display, ειδικά σχεδιασμένες για να συνεργάζονται με τους υπολογιστές Mac της Apple.

Η UltraFine 5K Display έχει διαγώνιο 27 ιντσών και πάνελ τεχνολογίας IPS που αποδίδει ανάλυση 5120 x 2880 pixels. Η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης ανέρχεται στα 500 nits και υποστηρίζει το διάστημα χρωμάτων DCI-P3. Στο πίσω μέρος της οθόνης βρίσκονται τέσσερις υποδοχές USB Type-C, μία από τις οποίες είναι είσοδος Thunderbolt 3 ενώ οι υπόλοιπες τρεις έχουν διαμόρφωση USB 3.1 που επιτρέπουν τη μεταφορά δεδομένων σε εύρος 5Gbps η κάθε μία.

Η συγκεκριμένη διαμόρφωση επιτρέπει τη σύνδεση ενός φορητού υπολογιστή MacBook Pro μέσω της υποδοχής Thunderbolt ενώ οι υπόλοιπες τρεις υποδοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή ισχύος σε άλλα περιφερειακά, όπως μία web camera ή ένα σετ ηχείων. Παρόλα αυτά η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένη web camera, ενσωματωμένο μικρόφωνο και ενσωματωμένα ηχεία.

Επιπλέον, η οθόνη μπορεί να παρέχει ρεύμα 85W για τη φόρτιση ενός MacBook Pro μέσω της υποδοχής Thunderbolt. Μέσω του λειτουργικού συστήματος του φορητού υπολογιστή μπορεί να ελεγχθεί η φωτεινότητα και η ένταση χρώματος της οθόνης. Επιπρόσθετα, το μόνιτορ υποστηρίζει περιστροφή και ρύθμιση καθ’ ύψος.

lg-ultrafine-5k-monitor

Η UltraFine 4K Display έχει διαγώνιο 21,5 ιντσών, πάνελ τεχνολογίας IPS και προσφέρει ανάλυση 4096 x 2304 pixel, ενώ και αυτό το μοντέλο προσφέρει μέγιστη φωτεινότητα 500 nits και υποστήριξη διαστήματος χρωμάτων DCI-P3. Στο πίσω μέρος της οθόνης βρίσκεται υποδοχή USB-C που επιτρέπει τη σύνδεση με συμβατά συστήματα Mac, και εδώ έχουμε τρεις πρόσθετες υποδοχές αλλά της έκδοσης USB 2.0 με ικανότητα μεταφοράς δεδομένων με ταχύτητα 480Mbps η κάθε μία.

Διαθέτει επίσης ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, αλλά όχι ενσωματωμένη web camera. Μπορεί να προσφέρει 60W ρεύματος σε έναν φορητό Mac μέσω της υποδοχής Type-C ενώ και εδώ υποστηρίζονται οι ρυθμίσεις περιστροφής και καθ’ ύψος.

Οι τιμές που ανακοινώθηκαν για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 1300 δολάρια για την UltraFine 5K Display και 700 δολάρια για την UltraFine 4K Display.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons