Η Lenovo παρουσιάζει το WRITEit

by George Polyzos • On 30-04-2015 • AT 8:53 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Writeit_Screenshots-10

Η Lenovo παρουσιάζει το WRITEit, μία νέα καινοτομική εφαρμογή λογισμικού που κάνει την εμπειρία της γραφής, σε επιλεγμένες συσκευές με γραφίδα, καλύτερη.

Το WRITEit μεταμορφώνει το γράψιμο με γραφίδα σε μία πραγματικά χρήσιμη και πρακτική λύση για εισαγωγή πληροφοριών: επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν σχεδόν παντού, όπου μπορούν να πληκτρολογήσουν. Δουλεύει με επιλεγμένες συσκευές Lenovo Windows 8 με ψηφιοποιητή, ενεργή γραφίδα ή τεχνολογία AnyPen και παρέχει απαντήσεις και διορθώσεις σε αληθινό χρόνο.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα τροφοδοτούν περισσότερες ευκαιρίες για τους χρήστες να γράφουν με πενάκι παρά από το να γράφουν σε ένα πληκτρολόγιο, δίνοντας τους μία συνεχή, γρηγορότερη και πιο ακριβή εμπειρία.

Writeit_Screenshots-01

Σε αντίθεση με την εμπειρία γραφής σε πολλές συσκευές σήμερα, το WRITEit επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν τα δεδομένα τους απευθείας σε όποιο ψηφιακό πεδίο δέχεται πληκτρολογημένες πληροφορίες, ακόμα και εάν το πεδίο είναι σε κάποια εφαρμογή χωρίς τοπική υποστήριξη για γραφίδα.

Αυτή η δυνατότητα πηγαίνει τη γραφή με το χέρι, από μία περιορισμένη καινοτομία συγκεκριμένων εφαρμογών σε έναν πραγματικά βιώσιμο τρόπο εισαγωγής πληροφοριών. Το WRITEit ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων νέων πληροφοριών γραφής, πέρα από το τυπικό γράψιμο σε σημειώματα και τις εφαρμογές ζωγραφικής.

Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να γράφουν όρους αναζήτησης απευθείας σε έναν περιηγητή για να αναζητήσουν το διαδίκτυο, αντί να χρησιμοποιήσουν το πληκτρολόγιο της οθόνης. Το WRITEit δουλεύει επίσης με emails, social media, online φόρμες και άλλα.

Writeit_Screenshots-02

Το WRITEit δουλεύει στο παρασκήνιο καθώς οι χρήστες γράφουν και μετατρέπουν τη γραφή με το χέρι σε χαρακτήρες σε αληθινό χρόνο. Οι χρήστες που γράφουν γρήγορα θα αγαπήσουν το εργαλείο αυτόματης πρότασης που προσφέρει εναλλακτικές σε μη αναγνωρίσιμες λέξεις, βοηθάει να βρει τα ορθογραφικά και κάνει το κείμενο σωστό την πρώτη φορά. Μία συλλογή από εντολές κίνησης κάνει την σύνταξη εύκολη.

Το WRITEit είναι διαθέσιμο για τις ακόλουθες συσκευές που υποστηρίζουν γραφίδα: ThinkPad YOGA, ThinkPad Helix, ThinkPad 10 και YOGA Tablet 2 8-in με Windows που περιέχουν τεχνολογία AnyPen. Οι χρήστες αυτών των μοντέλων μπορούν να κατεβάσουν το WRITEit δωρεάν εδώ: http://www.getwriteit.com.

Παράλληλα, η Lenovo γνωστοποίησε ότι θα φέρει το WRITEit σε μελλοντικά προϊόντα της στη διάρκεια αυτού του χρόνου.

[Δ.Τ. Lenovo]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons