Η Lenovo παρουσίασε τρία νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών

by George Polyzos • On 28-05-2015 • AT 11:41 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Z41 Images - Product Photography Z41_Black_Hero_03_WIN. METRO Hi

Η Lenovo ανακοίνωσε τρία νέα laptops, τα Lenovo Z41, Z51 και ideapad 100 με τα οποία άνοιξαν οι παρουσιάσεις των νέων προϊόντων της εταιρείας στο Tech World.

Πιο αναλυτικά, τα νέα laptops Lenovo Z41, 14 ιντσών και Lenovo Z51, 15 ιντσών, καλύπτουν τόσο τη διασκέδαση στο σπίτι, όσο και τις ανάγκες για ισχυρό workstation. Περιλαμβάνοντας οθόνη FHD, προαιρετικά διακριτά γραφικά AMD και Dolby DS 1.0 Home Theater Surround Sound για δυνατό ήχο και έντονη εικόνα, είναι ιδανικά για video streaming, downloading μουσικής και παιχνίδια.

Τα νέα Lenovo Z41 και Lenovo Z51 έρχονται επίσης με εξελιγμένη 802.11 a/c WiFi τεχνολογία για έως τρεις φορές ταχύτερο Internet από τα συνηθισμένα για γρηγορότερο σερφάρισμα στο Internet, streaming και κατέβασμα υλικού. Σχεδιασμένα για απόδοση, τα νέα laptops τροφοδοτούνται από τον νέο επεξεργαστή Intel Core i7 με αποθηκευτικό χώρο μεγέθους έως 1 TB. Τα Z51 και Z41 ξεχωρίζουν επίσης για τις μοντέρνες αποχρώσεις τους στο χρώμα του μαύρου εβένου, λευκό της κιμωλίας και βυσσινί (για το laptop των 14 ιντσών).

z51_images_product_photography_z51_white_product_tour_03_high_res

Το Lenovo Z51 περιλαμβάνει επίσης προαιρετική Intel RealSense 3D κάμερα που ζωντανεύει τις εικόνες με 3D. Έχοντας χρώματα 1080p και αισθητήρα βάθους, η 3D κάμερα επιτρέπει στο νέο Lenovo Z51 να αντιλαμβάνεται το βάθος όπως το ανθρώπινο μάτι. Οι χρήστες μπορούν να σαρώνουν αντικείμενα με 3D και να τα εκτυπώνουν με τον ίδιο τρόπο, να παίζουν παιχνίδια 3D ή να ελέγχουν το laptop με χειρονομίες. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μία πιο διαδραστική εμπειρία video chat αλλάζοντας το φόντο και την ανταλλαγή υλικού.

Ideapad_100_14_Black-11-Video

Ακολουθεί το laptop ideapad 100, για τους καταναλωτές που χρειάζονται μόνο τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως το σερφάρισμα στο Internet, τη δημιουργία περιεχομένου και τη διαχείριση λιστών. Το νέο laptop περιέχει επεξεργαστή Intel BayTrail-M N3540, αποθηκευτικό χώρο έως 500 GB και ολοκληρωμένα Intel Graphics.

Το ideapad 100 λειτουργεί έως και 4 ώρες  χωρίς φόρτιση έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να δουλεύουν, να σερφάρουν στο Διαδίκτυο, να βλέπουν βίντεο και πολλά άλλα χωρίς διακοπή. Με διαστάσεις 20,2 χιλιοστά για το laptop των 14 ιντσών και 22,6 χιλιοστά για το laptop των 15 ιντσών, το λεπτό και λείο ideapad 100,  στο χρώμα του μαύρου εβένου δεν θυμίζει entry level laptop. Ξεκινώντας από την προσιτή τιμή των 249 δολαρίων, το νέο ideapad 100 ταιριάζει σχεδόν σε κάθε πορτοφόλι.

Τα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο.

[Δ.Τ. Lenovo]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons